ENGLESKA NA NOGAMA: Bliski Mesijev prijatelj otkrio da Argentinac razmišlja o odlasku u Premijerligu
Foto: Reuters

Redovno prati fudbal na Ostrvu

ENGLESKA NA NOGAMA: Bliski Mesijev prijatelj otkrio da Argentinac razmišlja o odlasku u Premijerligu

Fudbal -
Fudbalski stručnjaci slažu se u oceni da samo tri kluba iz Engleske mogu da zadovolje finansijske apetite Argentinca - Čelsi, Mančester Siti i Mančester Junajted

Španski fudbalski stručnjak Žiljem Balag, bliski prijatelj Lionela Mesija, ponovo je ustalasao strasti u Barseloni i Engleskoj.

Balag je u intervjuu za britanske medije rekao da je Argentinac veoma blizu odluke da se preseli na Ostrvo, pre svega zbog problema koji ima sa zakonom Španije kada je u pitanju porez.

"Lionel Mesi je bliže Engleskoj nego ikada pre. Ozbiljno o tome razmišlja i uči engleski jezik", rekao je Balag.

Lionel i njegov otac Horhe godinama imaju problema sa španskim vlastima oko poreza, zbog čega mnogi veruju da će najbolji fudbaler sveta uskoro promeniti mesto prebivališta, odnosno napustiti Barselonu.

"Čuo je mnogo lepih stvari o Engleskoj od svojih bliskih prijatelja - Seska Fabregasa i Sehija Aguera. Osim toga on redovno prati utakmice engleske Premijer lige i zaista razmišlja o toj opciji", dodao je Balag.

Mesi je pre izvesnog vremena izjavio da nije siguran da će do kraja svoje karijere ostati u Barseloni.

S obzirom na njegovu cenu, fudbalski stručnjaci slažu se u oceni da samo tri kluba iz Engleske mogu da zadovolje njegove finansijske apetite - Čelsi iz Londona i mančesterski dvojac Siti i Junajted.

Ipak, većina i dalje teško da može da zamisli Mesija u dresu nekog drugog kluba sem Barselone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track