CRVENA ZVEZDA RAZBILA PARTIZAN U MAJSTORICI: Crveno-beli odbojkaši su ŠAMPIONI Srbije!
Foto: Starsport©

majstorica

CRVENA ZVEZDA RAZBILA PARTIZAN U MAJSTORICI: Crveno-beli odbojkaši su ŠAMPIONI Srbije!

Ostali sportovi -

CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN 3:0 ( 25:23, 25:18, 25:18 )

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije pobedom nad Partizanom u majstorici finalne serije rezultatom 3:0!

Gledali smo spektakl, a hala na Banjici je bila popunjena do poslednjeg mesta.

Zvezda je pokazala da je u ovom trenutku kvalitetniji tim i osvojila prvu titulu još od 2016. godine.

Fenomenalni Dušan Nikolić koji je proglašen za najkorisnijeg igrača finalne serije je postigao 18 poena i pokazao još jednom da je budućnost srpske odbojke.

Od samog starta meča, Crvena zvezda je uspostavila kontrolu. Poremećen je bio prijem Partizana, blok crveno-belih je fantastično funkcionisao a to je pokazao i krajnji rezultat.

Partizan se vratio u seriju nakon prednosti Crvene zvezde 2:0, ali izabranici Bojana Janića nisu imali snage večeras za potpuni preokert..

Celokupna finalna serija je bila spektakularna, a utisak je samo jedan - pobedila je odbojka!

1 / 4 Foto: Starsport©

Tok meča:

Treći set:

Klackalica ju trećem setu, ali Zvezda vodi i na korak je do titule 15:12.

Drugi set:

Totalna dominacija crveno-belih, posebno na servisu i potpuno zaslužen set. 25:18.

Crvena zvezda nastavlja sa odličnom igrom. Crveno-beli su blizu osvajanja drugog seta 19:13

Prvi set:

Zvezda je na krilima Nikolića uspela da osvoji prvi set. Vodili su crveno-beli tokom većine prvog dela, Partizan se vratio u meč i poveo, ali je usledila ubitačna serija. Na kraju 25:23

Egal na Banjici 22:22.

Nešto bolji start odbojkaša Crvene zvezde koji imaju uvodnu prednost 7:6.

Počela je majstorica.

Pre meča:

Odbojkaši Crvene zvezde i Partizana večeras od 19.00 časova u dvorani na Banjici igraju petu utakmicu, koja će odlučiti novog prvaka Srbije.

Odbojkaši Crvene zvezde silovito su započeli finalnu seriju i prilično lako poveli sa 2:0. Međutim, posle toga je došlo do opuštanja, što je veoma iskusni tim Partizana iskoristio i vratio se u život, samim tim i u bornu za titulu.

Navijači Crvene zvezde shvatili su koliko je važna današnja utakmica, pa su najavili dolazak u velikom broju na utakmicu. To će biti velika podrška za odbojkaše crveno-belih koji na titulu čekaju od 2016. godine, kada su u finalu posle 3:2 u seriji pobedili novosadsku Vojvodinu.

Partizan, kojeg sa klupe predvodi Bojan Janić, bivši odbojkaš Crvene zvezde, brani titulu. Trener crveno-belih je Ivica Jevtić. Obojica se nalaze u stručnom štabu reprezentacije Srbije i oslonac su u radu selektoru Igoru Kolakoviću.

Navijači Crvene zvezde se uzdaju u najboljeg mladog srpskog korektora i reprezentativca Dušana Nikolića, dok simpatizeri Partizana velike nade polažu u njegovog kolegu, znatno iskusnijeg Miliju Mrdaka.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track