GAĆINOVIĆ NA CENI: Vojvodina za Mijata traži milion evra
Foto: Dado Djilas

Zna se sve

GAĆINOVIĆ NA CENI: Vojvodina za Mijata traži milion evra

Fudbal -
Čim su čuli koliko Novosađani traže za mladog igrača, čelnici Crvene zvezde i Partizana nisu želeli da započinju pregovore

Talentovani mladi srpski fudbaler Mijat Gaćinović (20) velika je želja Partizana i Crvene zvezde. Njegov klub Vojvodina spreman je da ga proda u Beograd, ali samo u slučaju da „večiti rivali“ uplate milion evra!Rukovodstvo Vojvodine želi dobro da unovči Mijata Gaćinovića, levokrilnog igrača, za koga su veliko interesovanje pokazali direktori beogradskih klubova Zvezdan Terzić i Ljubiša Tumbaković. Momak iz Trebinja, potomak slavnog revolucionara i mladobosanca Vladimira Gaćinovića, nedavno je izjavio da je koncentrisan samo na Vojvodinu i da o selidbi u Beograd i ne razmišlja.- Vojvodina za Gaćinovića traži milion evra! To je cena ispod koje se neće ići. Letos su do poslednjeg dana pregovarali sa Crvenom zvezdom, dok je ove zime bilo interesovanja od Partizana, doduše nezvanično, iako je Gaćinović sa njihove strane označen kao prioritet. Međutim, kada su „večiti rivali“ čuli za cenu, više se nisu javljali. Čelnici novosadskog kluba žele dobro da zarade na mladom igraču, kao 1990. godine, kada su za Sinišu Mihajlovića od Crvene zvezde dobili milion maraka - kaže izvor Kurira.

Mijat Gaćinović bio je član zlatne generacije mlade reprezentacije Srbije, koja je 2013. godine osvojila Evropsko prvenstvo. Bio je član kadetske selekcije BiH, ali kada je stigao poziv Srbije, nije imao dilemu čiji dres da nosi i čiju himnu da peva.

Rastanak na letoIDE U HOLANDIJUMijat Gaćinović nikada se nije izjašnjavao da li simpatiše Crvenu zvezdu ili Partizan.Oduvek sam sanjao da odem u Arsenal, mada bi za mene bilo najbolje da sezonu ili dve provedem u nekoj slabijoj ligi, najbolje u Holandiji. Tek onda bih mogao da se zaputim na Ostrvo. Mislim da ću u Vojvodini ostati do leta - rekao je Gaćinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track