HUMANI: Partizan šampion u pomoći mališanima

Crno-beli posetili decu u Zvečanskoj

HUMANI: Partizan šampion u pomoći mališanima

Fudbal -
Prvotimci ekipe iz Humske odneli paketiće štićenicima Doma za mališane bez roditeljskog staranja u blizini svog stadiona

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za nastavak sezone, klub iz Humske organizovao je koktel na početku godine, ali i u tim trenucima crno-beli su pokazali humanost i obišli Dom za decu bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj.Tročlana ekipaDelegaciju lidera na tabeli Jelen Superlige činili su prvotimci Saša i Branko Ilić, Petar Grbić i Nenad Marinković, koji su ostvareni kao roditelji i koji su na ovaj način pokušali da pomognu mališanima da im se barem na trenutak vrati osmeh na lice.- Imam troje dece i znam šta znači osmeh deteta, a to smo mogli da vidimo i ovom prilikom jer mališani nisu mogli da sakriju radost. Znam koliko njima sve ovo znači, a i lično se osećam veoma lepo što sam u situaciji da im pomognem. Radost i veselje koje smo videli ovde ne mogu da se opišu rečima i svima nam je srce zaigralo - rekao je defanzivac Branko Ilić, dok je možda najbolji komentar dao Nenad Marinković:

Pomažemo svima- Imam i ja kod kuće dete i presrećan sam što sam mogao da dođem, uveselim ove mališane i poigram se malo s njima - uvek sam tu da pomognem. Ovde ima navijača i Partizana i Zvezde, ali ovde se to ne gleda jer je ljubav u prvom planu i igra s ovom dečurlijom.(K. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track