(VIDEO) KOKEZA: FSS u ponedeljak o regularnosti meča OFK – Spartak
Foto: Pancic

Ispitivanje

(VIDEO) KOKEZA: FSS u ponedeljak o regularnosti meča OFK – Spartak

Fudbal -
Saslušaćemo sve učesnike sastanka i pokrenućemo postupak ako postoje elementi da nešto nije bilo u skladu sa pravilima”, rekao je potpredsednik FSS zadužen za regularnost

Fudbalski savez Srbije (FSS) u ponedeljak će odlučiti o eventualnom pokretanju postupka povodom utakmice između OFK Beograda i Spartaka.

Potpredsednik vladajućeg tela srpskog fudbala Slaviša Kokeza rekao da je u dogovoru sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem zakazao sastanak za ponedeljak u 13 časova.

Sastanku će prisustvovati svi relevantni predstavnici srpskog fudbala – predsednik Arbitražnog suda FSS Slobodan Pajović, prvi čovek Disciplinske komisije Žarko Stevanović, komesar za integritet takmičenja Milivoj Mirkov, direktor Superlige Vladimir Bulatović, generalni sekretar Saveza Nebojša Ivković, kao i Kokeza, koji je i zadužen za regularnost.

“Saslušaćemo sve učesnike sastanka i pokrenućemo postupak ako postoje elementi da nešto nije bilo u skladu sa pravilima”, rekao je Kokeza.

OFK je u subotu na svom terenu savladao Spartak sa 2:0, u 11. kolu Superlige. Regularnost te utakmice dovedena je u pitanje, pošto je Spartak na teren izveo 11 igrača koji su tokom prvih deset kola ove sezone ukupno odigrali samo 882 minuta.

Susret OFK Beogada i Spartaka izazvao je mnogo polemike u javnosti, a predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost Mirko Poledica rekao je da je dobio naznake da je utakmica nameštena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track