NIŠLIJE OGORČENE: Sramota! Zvezdina klupa nas vređala, nazivala seljacima!
Foto: Fkradnickinis.rs

Prvi čovek Radničkog tvrdi

NIŠLIJE OGORČENE: Sramota! Zvezdina klupa nas vređala, nazivala seljacima!

Fudbal -
Na izlasku sa terena sam sa Zvezdine klupe čuo uvrede i na svoj račun, i mene su nazivali seljakom i vikali su mi da li sam došao na Marakanu da tražim bodove - rekao je Perović

BEOGRAD - Predsednik Radničkog iz Niša, Vidak Perović, tvrdi da su njegovi igrači i on trpeli sramne uvrede sa Zvezdine klupe, na meču trećeg kola Superlige Srbije.

Prvi čovek niškog kluba ogorčen je na sudije, koje su delile pravdu na ovom meču.

"Ovo je bruka i sramota! Da li Zvezdi treba sudije da donose bod ili bodove? Ništa nije mogla protiv Radničkog , pa je sudija pokazao drugi žuti karton strelcu Rosiću, koji je prvo bio povređen, a onda i vređan sa Zvezdine klupe povicima 'seljak, seljak'", rekao je Perović.

On je istakao da je u jednom momentu razmišljao da li da povuče svoju ekipu sa terena.

"Četvrti sudija me je isključio kada sam prišao da interevenišem kod njega. Hteo sam u tom trenutku da povučem ekipu sa terena, ali sam razmišljao sportski. I vratilo nam se, premda smo zaslužili više od boda. Na izlasku sa terena sam sa Zvezdine klupe čuo uvrede i na svoj račun, i mene su nazivali seljakom i vikali su mi da li sam došao na Marakanu da tražim bodove. Drago mi je ako misle da smo seljaci, ali mi je neprijatno da kažem da su oni seljaci u srcu i duši, da ne uvredim seljake", dodao je ogorčeni Perović.

(Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track