POSLE LOŠIH REZULTATA: Fudbaleri Partizana dobijaju pomoć psihologa
Foto: Partizan

Jačanje stručnog štaba

POSLE LOŠIH REZULTATA: Fudbaleri Partizana dobijaju pomoć psihologa

Fudbal -
Ovo nije prvi put da je psiholog angažovan u Humskoj – na isti korak su se odlučili u sezoni 2006/2007, kada je ekipu vodio Miodrag Ješić

Posle niza promenjivih rezultata fudbaleri Partizana su dobili stručnu pomoć psihologa, koji treba da im pomogne da nađu izlaz iz krize.

Izabranici trenera Zorana Milinkovića u Ligi Evrope posle dva ligaška kola imaju 6 bodova, dok u domaćem prvenstvu crno-beli već kaskaju 12 bodova u šampionskoj trci za večitim rivalom, Crvenom zvezdom.

"Angažovali smo psihologa u interesu fudbalera, on često boravi u Sportskom centru u Zemunu, uključen je u rad, kako bi pomogao – rekao je potpredsednik kluba Vojislav Nedić za “Sport”.

"Činimo sve što je u našoj moći da igračima olakšamo takmičenje, da ih uz stručnu pomoć bolje pripremimo za napornu sezonu. Partizan je veliki klub, prati sve inovacije, kako bi se prevazišla svaka situacija. Čak i kada pravimo promene ili uvodimo novine, svaki potez je odmeren i osmišljen", dodaje Nedić.

Ovo nije prvi put da je psiholog angažovan u Humskoj – na isti korak su se odlučili u sezoni 2006/2007, kada je ekipu vodio Miodrag Ješić.Kurir sport / Sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track