Rad ima najlepši tim!
Foto: Ženski Fudbalski Klub Rad

Novi ženski klub na fudbalskoj sceni srbije

Rad ima najlepši tim!

Fudbal -
Posle godinu dana igranja humanitarnih turnira Rad će i zvanično dobiti žensku sekciju

Fudbalski klub Rad s Banjice odlučio je da, posle godinu dana, zvanično počne s radom. Sve se dešava po ideji kapitena ekipe Jelene Polić i direktora Omladinske škole Željka Mijovića i logična je posledica dosad urađenog.- U proteklom periodu rađeno je na promociji kluba i odigrano je oko desetak humanitarnih turnira u malom fudbalu tokom 2014. i 2015. godine. U tim aktivnostima naše devojke su, pored nespornog fudbalskog znanja i kvaliteta, pokazale da poseduju veliko sportsko srce.

Zvanično krećemo 10. aprila i pozivamo sve devojčice starije od 15 godina da nam se pridruže. Trenutno nas je tridesetak, od čega je 25 početnica - kaže kapiten ŽFK Rad.

Foto: Ženski fudbalski klub rad
Foto: Ženski fudbalski klub rad

Polićeva ističe da ekipa ima dovoljno vremena da se pripremi za takmičarske utakmice.- Od septembra počinje liga u kojoj ćemo se takmičiti. Svesni smo da nije realno da napadamo rezultate. U prvoj godini ćemo da vidimo kako ide, a verujem da će se u međuvremenu javiti i iskusne devojke. Idemo postepeno, nećemo ništa preko noći - rekla nam je Polićeva.

Foto: Ženski fudbalski klub rad
Foto: Ženski fudbalski klub rad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track