SLAVLJE ČUKARIČKOG: Kup zalili uz Natašu Bekvalac!
Foto: Tanjug

Veselo do zore

SLAVLJE ČUKARIČKOG: Kup zalili uz Natašu Bekvalac!

Fudbal -
Na brzinu smo rezervisali mesta na splavu, nismo ni znali ko će pevati, kaže Slavoljub Srnić, koji je golom srušio Partizan

Skoro Srbija nije bila tako jednodušna u proceni fudbalskog događaja kao u sredu uveče posle Čukinog osvajanje Kupa Srbije. Svi se slažu u jednom - zasluženo! Strelac pobedonosnog gola u finalu protiv Partizana (1:0) Slavoljub Srnić kaže da je sa saigračima istorijski uspeh proslavio uz pesme Nataše Bekvalac na jednom od beogradskih splavova.

Neko dočekao i zoru- Na brzinu smo rezervisali mesta na splavu, nismo ni znali ko će pevati, jer nam je bilo važno samo da možemo svi stati. Ispalo je super, slušali smo Natašu i uživali. Neko je ostao do jutra, neko je ranije otišao na spavanje - istakao je Srnić za Kurir.Da li vas je iznenadila postavka Partizana?- Nije, spremili smo se za njihovu igru s Grbićem u špicu. Znali smo da će biti tvrda utakmica, bez mnogo šansi, ali mislim da smo bili bolji.Ostajem pri rečenomZameraju vam da ste spominjanjem Zvezde u izjavama posle utakmice pokazali nepoštovanje prema klubu koji vas plaća?- Bilo je pitanje da li mi je drago što sam osvojio trofej na Marakani, pa sam u tom kontekstu spomenuo i Zvezdu. Čuki sam beskrajno zahvalan što mi je data šansa za igračku afirmaciju, ali stoji i to da sam sanjao trofej u crveno-belom dresu i gol baš protiv Partizana.Kako biste predstavili javnosti predsednika Dragana Obradovića, koji je tvorac modernog Čukaričkog?- Divan čovek, samo lepe reči zaslužuje, jer da nije njega, Čukarički bi odavno prestao da postoji, a svi mi igrači tražili bismo na drugom mestu priliku da se afirmišemo - kaže Srnić.

Kao ĐorovićiS BRATOM U ŠPANIJUGde nastavljate karijeru i da li idete zajedno s bratom Dragoljubom?- Uskoro će se znati gde ćemo nastaviti karijeru. Izvesno je da idemo, tako smo se dogovorili s upravom još posle zimskog prelaznog roka. Moja želja je da idem u Španiju i, ako je moguće, da to bude s bratom - istakao je Slavoljub.Možda u Seltu, kao braća Đorović?- Što da ne!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track