SRNIĆ: Zvezdaš sam od rođenja, nisam slavio golove protiv Zvezde iz poštovanja prema navijačima
Foto: Crvenazvezdafk.com

Vratio se na Marakanu

SRNIĆ: Zvezdaš sam od rođenja, nisam slavio golove protiv Zvezde iz poštovanja prema navijačima

Fudbal -
Doskorašnji igrač Čukaričkog obavezao se na trogodišnju saradnju sa crveno-belima, među koje dolazi posle dve sezone na Banovom brdu

BEOGRAD - Povratnik u Crvenu zvezdu Slavoljub Srnić rekao je da je presrećan što će ponovo obući omiljeni dres i što se vratio u klub koji je njegova druga kuća.Doskorašnji igrač Čukaričkog obavezao se na trogodišnju saradnju sa crveno-belima, među koje dolazi posle dve sezone na Banovom brdu."Veoma sam srećan što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Ona je moja druga kuća i drago mi je što ću ponovo nositi omiljeni dres", rekao je Srnić na promociji na stadionu Rajko Mitić, nakon što je zadužio dres sa brojem 55, koji je nosio u prvom mandatu.Srnić je došao u Zvezdu posle iscrpljujućih pregovora sa Čukaričkim poslednjeg dana prelaznog roka."Želeo sam da se što pre završi, ali se sve to odužilo. Šta je tu je, najbitnije je da se sve završilo dobro", poručio je krilni fudbaler.On je istakao da nije bilo priče da sa njim u paketu iz Čukaričkog dođe brat blizanac Dragoljub."Došlo je vreme da se razdvojimo, dosta smo pričali na tu temu. Možda će to biti dobro za obojicu. Videćemo kako će to izgledati, ali verujem da ćemo podneti. O njegovog dolasku u Zvezdu pročitao sam u medijima, a trener Miodrag Božović je želeo samo mene", naveo je Srnić.Dvadesettrogodišnji fudbaler poručio je da očekuje da će ga navijači prihvatiti jer je od rođenja navija za Crvenu zvezdu i da zbog toga nije mogao da se raduje golovima protiv novog kluba.Srnićev "drugi debi" očekuje se u 149. večitom derbiju, 12. septembra na stadionu Rajko Mitić.Srnić se zahvalio i sada već bivšem klubu."Želim da kažem da me za Čukarički vežu tri lepe godine i uspešne sezone. Upoznao sam dobre ljude i stekao prijatelje u klubu. Čukarički mi je dao šansu kad mi je bilo najteže, vlasnik Dragan Obradović i trener Vladan Milojević prepoznali su potencijal u meni i (bratu blizancu Dragoljubu) Draži kad smo igrali Srpsku ligu i neizmerno sam im zahvalan na svemu što su učinili za mene", rekao je Slavoljub Srnić, koji je za Čukarički odigrao više od sto utakmica.

Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

Supić: Ne smeta mi da budem rezerva u ZvezdiNovi golman fudbalera Crvene zvezde Nemanja Supić rekao je da mu neće smetati da bude rezerva, pošto je najvažnije da taj klub osvaja trofeja. "Malo je reći da sam presrećan jer je Zvezda bila i ostala fudbalska institucija. Ovo je veliki dan za mene i moju porodicu", rekao je Supić. Supić je potpisao jednogodišnji ugovor sa Zvezdom i nosiće dres sa brojem 27. On će se za mesto na golu boriti sa Damirom Kahrimanom, koji je postao prvi golman posle odlaska Predraga Rajkovića u Makabi iz Tel Aviva. "Kada dolazite u Zvezdu, znate da je uvek jaka konkurencija. Ciljevi su jasni, to je osvajanje trofeja i svi bismo trebali da se podredimo tome. Branio ili ne, kolega koji bude bio na golu će uvek imati moju podršku i nemam problem da sedim i na tribinama zarad rezultata", rekao je 33-godišnji golman. Supić je dodao da se raduje što će ponovo igrati sa Aleksandrom Kataijem koji mu je bio saigrač i cimer tokom dve godine u novosadskoj Vojvodini. Supić je osim Vojvodine, od domaćih klubova branio i u Čukaričkom, Javoru, Novom Pazaru i Voždovcu, odakle je i došao u Zvezdu.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track