(VIDEO) MIHAJLOVIĆ O PENALU: Bog sve vidi i ovo će se sigurno vratiti
Foto: Saša Pavlić

Crno-beli utučeni posle derbija

(VIDEO) MIHAJLOVIĆ O PENALU: Bog sve vidi i ovo će se sigurno vratiti

Fudbal -
Fudbaler Partizana Darko Brašanac rekao je da je zadovoljan igrom svog tima u današnjem porazu od Crvene zvezde i nije želeo da komentariše suđenje.

"Mislim da je derbi opravdao očekivanja, da je bio uzbudljiv, sa mnogo šansi, golova i lepih situacija. Mislim da smo igrali fenomenalno u nekim trenucima, da smo stvarali šanse, ali te šanse u derbiju moraju da se iskoriste. Možda nas je taj prvi primljeni gol presekao, pa je usledio pad, a onda i preokret. Uspeli smo u drugom da se izdignemio, da diktiramo tempo i stvaramo šanse, ali nismo uspeli", rekao je Brašanac novinarima posle meča.

Zvezda je pobedila posle preokreta sa 2:1, a u Partizanu su bili besni na sudije. "Suđenje? Ne smemo da komentarišemo, a i ne bih da ne bude sankcija... Ima ko to da analizira", kratko je rekao Brašanac.

Crno-beli su tražili penal nakon kontakta napadača Partizana Nemanje Mihajlovića i Marka Petkovića u šesnaestercu Zvezde.

"Razočarao sam se jer sudija nije svirao penal. Krenuo sam dribling u levu stranu, on me je zakačio, a ja sam pao posle kontakta i ostao da ležim. Čekao sam zvižduk, ali ga nije bilo. Baš sam razočaran. Situacija jedan na jedan s golmanom. To su moje situacije. Bilo, pa prošlo i ovo će se vratiti nama, jer Bog sve vidi i ovo će se sigurno vratiti. Što se tice utakmice, bili smo dominantni gotovo 85 minuta, ali nismo uspeli", rekao je Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track