(VIDEO) PRAVI IZAZOV ZA LJUBITELJE IGRICA: FIFA16 sa opcijama kakve do sada niste videli

(VIDEO) PRAVI IZAZOV ZA LJUBITELJE IGRICA: FIFA16 sa opcijama kakve do sada niste videli

Fudbal -
Igrica se pojavila samo dan nakon što je uhapšeno devetoro ljudi umešanih u finansijske malverzacije, među kojima je i potpredsednik Svetske fudbalske federacije

Kompanija za razvoj sportskih video igrica EA sports izbacila je video kojim se promoviše najnovija verzija po mnogima najbolje simulacije fudbala FIFA16.

Ona se od prethodnih verzija razlikuje po tome što je prvi put moguće igrati sa ženskim reprezentacijama. To je prikazano u prvom trejleru za igricu, koji se pojavio na internetu.

Ovaj kratak prikaz je izbačen samo dan nakon što su devetorica zvaničnika FIFA-e, uključujući dva potpredsednika, optuženi za korupciju. Optužnica od 47 tačaka izrečena u federalnom sudu u Njujorku, tereti osumnjičene za iznudu, pranje novca i prevaru u razrađenoj šemi koja funkcioniše već dve decenije, saopštilo je američko Ministarstvo pravosuđa.

Švajcarska policija uhapsila je u sredu sedmoricu zvaničnika FIFA, među kojima i potpredsednika Džefrija Veba, po zahtevu za izručenje američkih istražnih organa, saopštilo je Ministarstvo pravosuđa SAD.

http://www.youtube.com/watch?v=siVeBCaYeko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track