ZVEZDA PREDSTAVILA POJAČANJA: Sikimić i Jovović došli da vrate titulu na Marakanu
Foto: Fkvozdovac.rs

Nije kraj prelaznog roka

ZVEZDA PREDSTAVILA POJAČANJA: Sikimić i Jovović došli da vrate titulu na Marakanu

Fudbal -
Crveno-beli iščekuju i povrataka Slavoljuba Srnića, što bi trebalo da bude rešeno u ponedeljak

Novi fudbaleri Crvene zvezde Predrag Sikimić i Vladimir Jovović rekli su danas da očekuju da već u prvoj sezoni osvoje šampionsku titulu u Srbiji.

"Malo je reći da sam srećan. Titula je primarni cilj i biću još srećniji ako je osvojimo. Na meni je da se što pre uklopim. Verujem u pozitivan ishod prvenstva i da mogu da pomognem ekipi. Biću u službi tima, igrao pet minuta ili cenu utakmica", rekao je Sikimić na promociji.

Sikimić je istakao da mu je dolazak u Zvezdu kruna karijere. Prema njegovim rečima, na njegov dolazak u Zvezdu je uticalo to što je u ruskom Amkaru sarašivao sa trenerom Miodragom Božovićem.

Jovović, koji je trebalo da potpiše sa Zvezdom u januaru, ali nije zbog suspenzije, kazao je da je srećan što će konačno moći da igra.

"Želja nije bila ostvarena u januaru, sada jeste. Posle četiri meseca treniranja sa Zvezdom, konačno je došla i promocija i presrećan sam. Nadam se da ću u crveno-belom dresu pokazati sve što znam", kazao je Jovović, koji je potpisao trogodišnji ugovor.

On je bio suspendovan zbog obračuna sa sudijom, dok je nastupao za Sutjesku.

"To je bila glupost, zbog koje sam ja najviše ispastao. Ne znam šta se desilo... Bio sam kapiten ekipe, igrao derbi protiv Budućnosti. Teško sam prešao preko toga, ali šta je tu je. Izvinjavam se opet svima", naveo je crnogorski fudbaler.

Sikimić će u Zvezdi nositi dres sa brojem 81, a Jovović 94.

Poslovni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović rekao je da su pregovori oko dolaska Slavoljuba Srnića iz Čukaričkog specifični i da se nada da će sve biti gotovo u ponedeljak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track