ZVONKO VARGA: Partizan nije zaslužio da pobedi
Foto: Beta

Pomoćni trener realan

ZVONKO VARGA: Partizan nije zaslužio da pobedi

Fudbal -
Pomoćni trener Partizana rekao da dogovor iz svlačionice nije ispoštovan i da njegov tim nije zaslužio više od boda u meču sa Radničkim.

Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga rekao je da njegovi fudbaleri nisu zaslužili više od boda u današnjoj utakmici protiv Radničkog iz Niša, u 17. kolu Superlige Srbije.

Partizan je na svom terenu odigrao bez golova sa Radničkim i to je drugi vezani remi crno-belih, posle prošlog kola i 3:3 sa Voždovcem.

"Ovo je veliko razočaranje. Osvojili smo samo dva boda u prve dve utakmice. U prvom meču bila je loša defanzivna organizacija, primili smo tri gola. U ovoj utakmici smo to uspeli da popravimo, nije bilo mnogo šansi za rivala, nismo primili gol. Teška je situacija, totalno smo podbacili u organizaciji napada", rekao je Varga posle utakmice za televiziju Arena.

"Ništa od dogovorenog pre utakmice nismo ispunili, imali smo malo šansi i večeras nismo zaslužili više od boda", dodao je Varga, koji je ponovo vodio ekipu u odsustvu suspendovanog šefa struke Marka Nikolića.

Varga je ocenio da je poništeni gol njegovog tima u 72. minutu zbog ofsajda bio "čist".

"Razočarani smo. Ako nam se protiv Voždovca desio kiks, ovo danas nismo očekivali. Prvo poluvreme smo praktično bacili. Drugo je bilo mnogo bolje, ali nismo donosili prave odluke u realizaciji. Sve to, međutim, nije razlog da nam se poništi čist gol".

On je dodao da će dva vezana nerešena rezultata verovatno uticati na samopouzdanje igrača, pošto se od Partizana očekuju samo pobede.

"Fudbal je to, idemo dalje. Mi i dalje imamo prednost, u najgorem slučaju četiri boda i od nas sve zavisi", zakjučio je Zvonko Varga.

Radnički je u prošlom kolu odigrao bez golova sa Crvenom zvezdom, u dve utakmice sa "večitim" rivalima osvojio je dva boda, a trener Milan Rastavac zadovoljan je postignutim.

"Svakako da smo zadovoljni, obzirom na dva jaka protivnika koje smo imali. Naša igra nastavlja da raste, što me posebno raduje. Prošla su tek dva kola, još je dalek i veliki put pred nama i nadam se da su svi u klubu toga svesni", rekao je Rastavac.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track