ZVEZDA ČEKA LIDERA EVROLIGE: Pokažimo CSKA ko je gazda u Beogradu
Foto: Dado Đilas

SPEKTAKL (19.00) u beogradskoj Areni

ZVEZDA ČEKA LIDERA EVROLIGE: Pokažimo CSKA ko je gazda u Beogradu

Košarka -

Centri Lesor, Jovanović i Janković složni u oceni da im je podrška Delija neophodna za pobedu

Košarkaši Crvene zvezde večeras (19.00) dočekuju moskovski CSKA u Areni, a mlada centarska linija Matijas Lesor, Nikola Jovanović i Stefan Janković tom prilikom su pozvali Delije da dođu u većem broju ističući da „u Beogradu s punim tribinama nikome nije lako“.

Veliki rival

- Pred nama je velika utakmica. CSKA je izuzetna ekipa, a da bismo došli u situaciju da se ravnopravno borimo s ovakvim timom, podrška navijača je neophodna. Videli smo protiv Barselone i Makabija, pa i Bamberga, koliko su nam važne Delije. Zato se nadam da će doći u velikom broju i podržati nas - istakao je Matijas Lesor.

Slično razmišlja i centar Nikola Jovanović.

- Za svakog od nas ko se nije susreo s Evroligom, i ko je došao u Zvezdu tokom leta, pune tribine i onakva podrška koju doživite jedinstveno su iskustvo. Kako da se ne boriš i ne izgaraš u takvom ambijentu? A kada dajemo 100 posto naših mogućnosti, onda možemo da se nadamo pobedi - jasan je Jovanović.

Nando Dekolo, foto: Beta AP

Za dva dana u Pireju

Izazova je svestan i Stefan Janković.

- Od ponedeljka se pripremamo za dolazak CSKA. Ritam je takav kakav je, već dva dana kasnije igramo u Pireju, ali idemo korak po korak, prvo da damo sve od sebe protiv Rusa - istakao je Janković.

Kurir / G. A.

Foto: Dado Đilas, Beta, AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo ko je uspešniji od Italijana po broju učešća na Mundijalima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track