NESTALA MAČKA POSLE 7 DANA PRONAĐENA 1.000 KM DALEKO: Vlasnici već počeli da gube nadu, ali onda je REŠENA MISTERIJA (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

neverica

NESTALA MAČKA POSLE 7 DANA PRONAĐENA 1.000 KM DALEKO: Vlasnici već počeli da gube nadu, ali onda je REŠENA MISTERIJA (VIDEO)

Planeta -

Mačka koja je bez traga nestala iz kuće pronađena je nekoliko dana kasnije skoro 1.000 kilometara daleko!

Bračni par iz Jute danima nije mogao da shvati kako je njihova mačka Galena nestala iz zatvorenog prostora. Galena je misteriozno nestala 10. aprila, lokalna potraga nije dala rezultate, ali nedelju dana kasnije stigla im je poruka iz 1.000 kilometara udaljenog Los Anđelesa da je tamošnji veterinar skenirao mikročip njihove ljubimice.

- Nismo mogli da shvatimo kako je Galena nestala bez traga iz zatvorenog prostora - rekla je vlasnica mačke Keri Klark za KSL.

Ispostavilo se da je Galena ušla u kutiju koju su poslali preko Amazona. Mačka je preživela šest dana bez hrane i vode pre nego što je pronađena u distributivnom centru Amazona u Kaliforniji.

- Otrčala sam da kažem svom mužu da je Galena pronađena! Slomili smo se kada smo shvatili da je uskočila u preveliku kutiju koju smo poslali prošle srede - rekla je Klark.

Vlasnica je rekla za KSL da je razgovarala sa radnicom Amazonovog skladišta koja je pronašla i zbrinula Galenu. Klark i njen muž su potom rezervisali let za Kaliforniju da bi preuzeli svoju mačku.

- Galena mi je ogromna emocionalna podrška i pomogla mi je da prebrodim mnoge zdravstvene izazove u proteklih šest godina - rekla je Klark.

Mačka je inače u dobrom zdravstvenom stanju.

- Njena krvna slika je bila potpuno normalna, a uprkos tome što je mnogo mršavija, potpuno je zdrava - napisala je Klark u jednoj lokalnoj grupi na društvenim mrežama.

Vatrogasci u Valenciji, podsetimo, nisu mogli da veruju svojim očima kad su na zgarištu zgrade koja je izgorela pronašli živog mačka posle 8 dana.

Mačak Koko ponovo je sa vlasnicom Andreom Rubio (32) koja je već ostala bez nade da će pronaći svog voljenog ljubimca nakon požara koji je odneo 10 ljudskih i nekoliko desetina života kućnih životinja koje su se u trenutku nesreće zatekle u stanovima.

(Kurir.rs/NBC/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track