BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE: Novom timu i treneru treba dati vremena
Foto: Instagram

proruka za delije

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE: Novom timu i treneru treba dati vremena

Košarka -

Bivši košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson, koji sada nosi dres francuskog Asvela, kaže da timu trenera Dušana Alimpijevića treba dati vremena.

- Ovo je novi tim, ima mnogo promena u igračkom kadru i stručnom štabu potrebno im je vreme da nađu svoj identitet.Evroliga je teško takmičenje i ništa tu nije garantovano, bitno je dobijati što više mečeva kod kuće - priča Nelson.

Na tribinama je bilo manje navijača nego što je i sam navikao.

- Manje publike? Drugačije je nego što je ranije bilo, nema ih puno, ali je bitno da su tu. I pored toga je atmosfera zaista dobra.

Plejmejker Asvela pruža dobre partije i jedva čeka da se njegov tim vrati u Evroligu.

- Bili su razgovori sa Bartomeuom i rekli su nam da ćemo sledeće godine igrati. Nadam se da će i Zvezda obezbediti učešće u eliti. Uživam uvek kada sam u Beogradu i bilo bi lepo vratiti se i igrati ovde.

Veruje da će njegova ekipa ostvariti dobre rezultate..

- Sezona ide dobro, imamo velika očekivanja. Očekuje se da osvojimo domaću ligu i daleko da doguramo u Evrokupu što bi trebalo da učinimo. Naravno, moramo to da dokažemo na parketu, ali ide dobro za sada - zaključio je Nelson i dodao da je uživanje raditi sa Tonijem Parkerom koji kao aktivan košarkaš dobro razume potrebe igrača.

Kurir sport, Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pa dokle bre? Sudija Anđelovski ponovo na terenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track