MEGIN NOVOGODIŠNJI TRIJAGONAL: Promocija kalendara i tradicionalna utakmica
Foto: Mega/Ivica Veselinov

SJAJNO DRUŽENJE

MEGIN NOVOGODIŠNJI TRIJAGONAL: Promocija kalendara i tradicionalna utakmica

Košarka -

Već po tradiciji, u susret novogodišnjim praznicima, Mega Bemax organizovao je revijalnu utakmicu koja je okupila sve članove, prijatelje i sponzore kluba.

Ovo sjajno košarkaško druženje koje je upriličeno u dvorani Mega Factory ujedno je iskorišćeno i za promociju novog klupskog kalendara za 2018. godinu.

Da Mega kao klub raste iz godine u godinu dokaz je i podatak da je ovogodišnja revija okupila mnogo više učesnika koji su bili podeljeni u čak tri ekipe: „Mega“, „Bemax“ i „Budućnost“. Osim igrača, članova stručnog štaba, predstavnika sponzora, ove godine učestvovale su i košarkašice ovog kluba. Trijumf na svojevrsnom trijagonalu odnela je ekipa „Mega“ koja je igrala u roze dresovima zahvaljujući najboljoj koš razlici, ali je ipak u prvom planu bila sjajna zabava i mnoštvo atraktivnih poteza u kojima je publika uživala.

Nije izostalo ni nezaobilazno takmičenje u šutiranju trojki koje je organizovano u mešovitim parovima. U šutu van linije 6,75 okušalo se sedam parova, trijumfovali su Mihailo Janković i Tamara Kapor koji su na poklon dobili mobilne telefone najnovije generacije kao dar Tehnomanije, jednog od sponzora kluba.

Druženju u hali „Mega Factory“ su prisustvovali i mladi košarkaši iz besplatne škole košarke „Meginih 100“. Gosti kluba su bili i najbolji takmičari Beobasket fantazi lige. Za sve gledaoce u hali su bili obezbeđeni i pokloni kompanije Roda, a svi posetioci su imali mogućnost da se za uspomenu slikaju u specijalnoj otvorenoj foto kabini sa novogodišnjim motivima koja je specijalno za ovu priliku bila instalirana u hali.

kurir.rs / kurir sport

foto: Mega/Ivica Veselinov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja