KRALJ CIGANA PRETI KLIČKU: Dosadni starče, razbiću te u ringu! Imaš harizmu kao moje gaće!
Foto: AP

Zanimljiv uvod za bokserski spektakl

KRALJ CIGANA PRETI KLIČKU: Dosadni starče, razbiću te u ringu! Imaš harizmu kao moje gaće!

Ostali sportovi -
Kličko koji je apsolutni šampion u teškoj kategoriji nedavno je ugovorio meč sa Fjurijem koji je na programu 24. oktobra u Dizeldorfu

DIZELDORF - Britanski bokser Tajson Fjuri zapretio da će da pobedi Ukrajinca Vladimira Klička u predstojećem meču za titulu svetskog šampiona.Kličko koji je apsolutni šampion u teškoj kategoriji nedavno je ugovorio meč sa Fjurijem koji je na programu 24. oktobra u Dizeldorfu.Dvojica boksera imali su zanimljivo predstavljanje na stadionu gde će meč biti održan.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Moja misija je da oslobodim boks od tebe. Dosadni starče, imaš harizmu kao moje gaće. Imaš staklenu bradu i ceo svet jedva čeka da te vidi na podu", rekao je Fjuri. Ukrajinac nije odgovarao na provokacije."Ovaj tip je baš zanimljiv. Peva, pleše... Stvarno kul tip. To znači i da će borba da bude zanimljiva. Ne brine me što je njegov raspon ruku 216cm. Borio sam se protiv niskih, visokih protivnika, protiv onih sa suprotnim gardom...I uvek sam pronašao način da pobedim", rekao je Kličko.

Foto: AP
Foto: AP

Kličko (39) je šampion u IBF verziji od 2006, WBO od 2008, a WBA od 2011. godine. Osim toga, vlasnik je i pojasa časopisa Ring, koji se dodeljuje "pravom" šampionu kategorije. Fjuri (27) je profesionalac samo sedam godina i za to vreme je pobedio u sve svoje 24 pobede, od čega 22 puta nokautom. On je po državljanstvu Britanac, ali njegova porodica pripada grupi naroda "Irski putnici", nomadskoj grupi koja se na britanskim ostrvima naziva "Ciganima". On sam sebe naziva "Kraljem cigana", kao i "najboljim teškašem svih vremena koji je došao iz prikolice".

http://www.youtube.com/watch?v=1AUSSc8OLEU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track