TRAGEDIJA KOJA SE NE PAMTI: Pak ubio dečaka (8) na hokejaškoj utakmici
Foto: Lavoixdunord.fr

Svet u šoku

TRAGEDIJA KOJA SE NE PAMTI: Pak ubio dečaka (8) na hokejaškoj utakmici

Ostali sportovi -
Mladi navijač Dankerka je imao zastoj na srcu, ali su lekari u dvorani uspeli da ga ožive. Međutim, on je nešto kasnije preminuo u bolnici u Dankerku

DANKERK - Mladi navijač Dankerka (8) preminuo je u bolnici pošto ga je na hokejaškoj utakmici sa Remsom pogodio pak u glavu.Francuski mediji navode da se tragična nesreća dogodila tri minuta pre kraja drugoligaškog meča između Dankerka i Remsa kada je pak odleteo na tribine i pogodio u glavu iznad uva dečaka. Francuski mediji navode da se dečak zove Ugo i da su lekari hitne pomoći brzo intervenisali.

Građani pale sveće ispred dvorane, Foto: lavoixdunord.fr
Građani pale sveće ispred dvorane, Foto: lavoixdunord.fr

Mladi navijač Dankerka je imao zastoj na srcu, ali su lekari u dvorani uspeli da ga ožive. Međutim, on je nešto kasnije preminuo u bolnici u Dankerku. Policija je otvorila istragu o tragediji, ali lokalni mediji navode da su klizalište i tribine izgrađeni prema propisima. Pak je težak oko 170 grama, a može da leti brzinom i do 180 km/h."Teško nam je. U ovom gradu svi se međusobno znamo. Svi su znali ovog dečaka", rekao je gradonačelnik Dankerka Patris Vergriete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track