Stanija: Odbila sam Dodikovo udvaranje!

Stars

Autor:

Starletu Igor Dodik, sin predsednika Republike Srpske, muvao u Budvi

Stanija Dobrojević,

Prodrmala i Banjaluku!
Starleta Stanija Dobrojević odbila je sina predsednika Republike Srpske Milorada Dodika! Dvadesettrogodišnji Igor Dodik startovao je Staniju u klubu „Stefan Braun“ u Budvi nedavno kada je s drugom izašla na piće, ali ona tvrdi da ga je iskulirala.

- Stanija je pre neki dan s drugom, mladim arhitektom Miodragom Folićem, išla na piće. Od trenutka kad su ušli u klub Igor Dodik nije skidao pogled s nje i odmah joj je poslao šampanjac „moet“. Kad je konobar doneo piće, ona ga je vratila. Igor je bio uporan i opet joj je poslao šampanjac, koji su potom zajedno i popili - priča naš izvor.

Gostima kluba ovo je bilo interesantno pa su počeli da ih slikali telefonima, ali je Dodikovo obezbeđenje odmah reagovalo. Nastala je opšta gužva i prisutnima je zabranjeno da ih fotografišu.

Stanija nije bila previše rečita povodom susreta u Budvi.

- Tačno je da smo zajedno popili šampanjac, ali odbila sam Igorovo udvaranje. Ne želim da to više komentarišem - rekla je starleta za Kurir.

Milorad Dodik zoom Milorad DodikMilorad ima preča posla

Milorad Dodik nije bio raspoložen da komentariše ponašanje svog sina i potencijalnu snajku jer je, kako je rekao, imao preča posla.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (24)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • kiselo

  kiselo

  Nije znala ko je, zato ga je odbila. Videla ogromnog, glavatog tipa koji podseća na drvoseču pa ga iskulirala. Kad je saznala ko je, bilo je kasno da se pišmani. Zato sad daje izjavu za novine "Kiselo je grožđe."

  50 Odgovori 
 • Ja i samo Ja

  Ja i samo Ja

  Gadna je,a bez sminke jos gadnija.Videla sam je i na plazi.Koga ona jos zanima?Dosla sam samo da kazem da je ruzna.Nisam ni citala tekst,sigurno opet nesto izmislja.:)))

  48 Odgovori 
 • strasno

  strasno

  nemojte da nam decu trujete sa kojekakvim stanijama starletama,svi znamo da su elitne pr........e...

  39 Odgovori 

Poslednji komentar

 • nidzo

  nidzo

  ha ha ha ha ha ha ha

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!