(FOTO +18) SEKS SKANDAL: Hrvatska loto devojka i trojac prvo išli da slušaju narodnjake pa posle...
Foto: Printskrin/Youtube

Družili se i izlazili zajedno

(FOTO +18) SEKS SKANDAL: Hrvatska loto devojka i trojac prvo išli da slušaju narodnjake pa posle...

Stars -
Akteri sa snimka poznati su učesnicima fudbalskih turnira i prijatelji su već godinama. Kažu da je kontroverzni seks video nastao u znajmeljenom stanu u samom centru Zagreba...

ZAGREB - Družili su se, izlazili zajedno, pili, pa odlazili u stan...

Dezorijentisanu, nesvesnu da je snimaju, verovatno i pod uticajem opijata, Hrvaticu poznatu iz manekenskih krugova i s malih ekrana trojica mladića grubo su iskoristila za zadovoljavanje pohote. Mnogi su se proteklih dana trudili da zarade na tom videu, distribuiraju ga medijskim kućama, tražeći za njega najpre na hiljade evra, a potom i znatno manje iznose.

Hrvatska policija već se bavi ovim videoom, ali formalna krivična prijava još nije podnesena. Pored krivičnog dela dela neovlašćenog snimanja i eventualne zloupotrebe droga, istražuje se i postoje li u ovom slučaju elementi za podizanje krivične prijave zbog javnog sramoćenja, ali polnog odnosa bez pristanka. Jedino je prilično nesporno javno sramoćenje koje se - kako i hrvatski zakon to definiše - može izvršiti i putem računara ili mreže. Tu bi trebalo da bude ključno ko je i kako počeo da distribuira sporni video.

Ništa lakše nego ući u trag onome ko je prvi pustio snimak

Istražitelj lista objašnjava da je danas izuzetno lako nadzirati distribuciju takvih snimaka mejlom ali i na Fejsbuku.

- Imamo alate koji su jednostavni poput Gugl pretraživača, nalaze sve što poželite, a ulazak u profile ili naloge elektronske pošte policije širom sveta danas lako i efikasno rešavaju sa operatorima - kaže stručnjak za veb kriminal. Stoga, napominje on, neće biti problem ni da se ustanovi ko je i kome prvi distribuirao sporni video.

Kako su se provodili

Inače, mladići i devojka družili su se godinu dana. Iz krugova bliskih mladićima sa snimka saznaje se da su se s devojkom družili oko godinu dana i često zabavljali vikendima. Izlasci su se najčešće svodili na nekoliko sati zabave po narodnjačkim klubovima uz dve-tri boce žestokog alkoholnog pića. Zatim su odlazili u kuće i stanove prijatelja i poznanika. Tvrde da je devojka dobrovoljno odlazila s njima. Akteri sa snimka poznati su učesnicima fudbalskih turnira i prijatelji su već godinama. Kažu da je kontroverzni seks video nastao u znajmeljenom stanu u samom centru Zagreba. Na snimku se prepoznaje ista nijansa boje laka za nokte i narukvica ukrašena cirkonima koje je devojka nosila tokom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track