LEPA BRENA ULAZI U POLITIKU? Ministarstvo finansija bi mi leglo odlično
Foto: Dragan Kadić

Gospođa ministarka

LEPA BRENA ULAZI U POLITIKU? Ministarstvo finansija bi mi leglo odlično

Stars -

Folk zvezda Lepa Brena priznaje da je politika nikada nije zanimala, ali da bi zarad boljeg sutra svoje i tuđe dece rado preuzela Ministarstvo finansija i tako regulisala glavni problem u Srbiji.

Osim što godinama razgaljuje srca i muzikom čini srećnim mnoge ljude u celom regionu, ona kaže da bi joj to bio cilj i kada bi sela u ministarsku fotelju."Mislim da politika nije moj segment i da mi ne leži, jer ne umem da živim na tuđim jaslama, pa zbog toga i ne bih bila dobar političar. Ja sam žena koja se bavi optimizmom, svojom i tuđom decom, mladim ljudima koji treba da se postave na noge. Nekako sam navikla da steknem, da zaradim i da uložim", kaže Brena, pa shodno tome i bira ministarstvo u kojem bi joj novac bio glavno sredstvo upravljanja.

"Ministarstvo finansija bi mi leglo odlično. Vodila bih ga bez greške! Kod mene bi svi morali da rade i svi bi morali da plaćaju porez. Ne postoji zemlja u kojoj se, ako se dobro radi, ne plaća porez. Tako da bi u toj zemlji kada bih ja bila na čelu finansija svi radili i bili srećni. Imali bismo dobro školstvo i dobro zdravstvo, bilo bi tu dosta stranih investicija i sve bi bilo dobro", sa gromoglasnim smehom završava svoju kampanju Brena, kojoj se očigledno dopala pomisao da bude gospođa ministarka.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Da bi narod ovoj pevačici zaista mogao da poveri svoje finasnije govori praksa, jer je ona uspela da izgradi svoju karijeru, otvori televiziju i postane gazdarica imperije "Grand".

"Suština je u tome da ja volim to što radim i imam problem što sam radoholik, volim da kreiram. Mislim da je najveće bogatstvo u životu raditi nešto što volite, a kada radite to što volite, bitno je da se odmorite i da budete kreativni. Tada uspeh ne može da izostane. Da li ste se pitali zašto modni kreatori rade toliko dugo?! Ne znam koga sve da vam spomenem u svetu, ljudi koji su odavno trebali da odu u penziju, a rade zato što imaju dobre ideje, što su kreativni. Znači, ja ću raditi dokle god želim, volim i dokle god to publika traži. Želim da pomognem ovim mladim ljudima u "Grandu" da nauče da je rad velika sreća", objašnjava Brena.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo/Ljubomir Tozev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track