ANA U PRVOM INTERVJUU PRIZNALA SVE O VELJKU: Evo šta je razlog njihovog raskida!
Foto: Damir Dervišagić I Printscreen Instagram

Otvoreno

ANA U PRVOM INTERVJUU PRIZNALA SVE O VELJKU: Evo šta je razlog njihovog raskida!

Stars -

Ana Cakić i Veljko Ražnatović su bili u vezi koja nije potrajala dugo, a evo šta je ona rekla o svemu tome.

Ova manekenka otkrila je sve o vezi sa Veljkom Ražnatovićem, pa i razloge njihovog raskida.

Na pitanje da li joj je smetalo što su je u medijima predstavljali kao Veljkovu devojku, a ne kao manekenku, Ana je uz osmeh odgovorila:

"Iskreno, nije mi smetalo što sam njegova devojka, ni u jednu ruku, da kažem, ali više mi imponuje da kažu da sam model nego njegova devojka, sad već bivša", započela je Cakićeva svoju priču.

Ona je opisala i kako su se Cecin sin i ona, smuvali.

"Ja i Veljko smo prvo bili super drugari… čak sam ja nalazila Veljku devojke, pa je to preraslo u neku romansu, a kasnije sam upoznala i Anastasiju koja je sada moja drugarica, u super smo odnosima. Veljko je sada moj drug, nije tu bilo nekakve rasprave, prosto ta veza je trajala dva meseca, za mene i previše, jer ja da sam na njegovom mestu, moje veze bi trajale dva dana… On je super izdržao i to je to, sada smo opet prijatelji", rekla je Ana i otkrila tajnu i ispričala kakve je devojke nalazila Veljku."Mislim da Veljko može da me pohvali jer uvek sam mu nalazila lepe i dobre devojke i nikad se nije bunio zbog mog izbora, i sve su bile crnke", objasnila je Ana i dodala da o Veljku misli sve najbolje, i da joj, kada je ušla u vezu sa njim, nije smetalo što ga prati glas da često menja devojke.

"Da, ja sam sa velikim znanjem ušla u kavez sa lavom, ne kajem se zbog bilo čega, i za dva meseca sam s njim proživela nešto što nisam proživela u vezi od četiri godine. On je divan momak, i za svoje godine, i za svoje ime, on je divan", zaključila je Ana Cakić.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track