NEDOSTAJE JOJ LONDON: Naslednica Karića zbog dece se vratila u Beograd!
Foto: Dragan Kadić

UŽIVA U LUKSUZNOM STANU

NEDOSTAJE JOJ LONDON: Naslednica Karića zbog dece se vratila u Beograd!

Stars -

Danijela Karić, ćerka Dragomira i Hafe Karić, više od sedam godina živi u velelepnom domu u Beogradu.

Danijela u ovom stanu živi i nakon što se razvela od bivšeg fudbalera Nikole Martaća sa kojim je bila u braku devet godina i sa kojim ima dvoje dece. Oni su se upoznali kao tinejdžeri, ludo su se zavoleli, ali su im se putevi rastali i ona je ostala u luksuznom domu.

Neke stvari Danijela je donela iz Londona gde je ranije živela. Tamo je provela najlepše trenutke, dobila sina i ćerku i sa setom se svega seća.

"Meni nedostaje sve iz Londona. Ovde mi je prelepo, ali London je London. Pitali su me zašto smo se vratili. Ali znate ono: kada nešto možeš da imaš, ti to ne želiš, a kada ga nemaš, želiš. Ja uvek tamo mogu da se vratim, ali smo zbog dece odlučili da dođemo ovde, zbog njihovog odrastanja, tradicije… London mi nedostaje. Tamo sam navikla da budem slobodna. Nedostaje mi ta sloboda. I ljudi. To je grad gde je sve moderno i ništa ne mora da bude. Tamo u jednom danu možeš da vidiš ljude i u pižami i skockane, niko nije uniformisan. Tamo sam odrasla, prija mi taj mentalitet. Tamo sam svoja na svome, ali deca su mi na prvom mestu. Ona su tamo rođena i možda će imati priliku da odu tamo makar da studiraju", kaže Danijela.

(Kurir.rs/Blic, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DOBRO SU SE UDALE: Srpkinje bogatašice svetskog ranga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja