OVDE ŽIVI GOCA LAZAREVIĆ: Dvospratna kuća sa ogromnim dvorištem svim prolaznicima oduzima dah, a ovo je njen omiljeni kutak
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

OVDE ŽIVI GOCA LAZAREVIĆ: Dvospratna kuća sa ogromnim dvorištem svim prolaznicima oduzima dah, a ovo je njen omiljeni kutak

Stars -

Kuća pevačice Goce Lazarević odiše luksuzom i stilom koju je godinama sređivala po svom ukusu.

Goca Lazarević
foto: Stefan Stojanović

Dvosprata vila sa velikim dvorištem oduzima dah svim prolaznicima i komšijama, dok Goca priznaje da se upravo u svom domu oseća najbolje.

U enterijer kuće uložila puno ljubavi, a godinama je nameštaj i suvenire donosila iz svih krajeva sveta gde god da je nastupala.

Čim se uđe u kuću, prostire se ogroman hodnik, a na zidovima se nalaze skupocene slike koje je Goca kupovala uglavnom u inostranstvu.

Centralna prostorija njene kuće je veliki dnevni boravak koji je pevačica opremila luksuznim stilskim nameštajem do punog drveta. Sastavni deo je i dnevni trpezarija sa velikim stolom i stolicama u braon boji, dok su suveniri sa putovanja našli mesto i u ovoj prostoriji.

Iz dnevene sobe stepenice vode ka drugom spratu kuće gde se nalazi nekoliko spavaćih soba i kupatila.

Goca Lazarević
foto: Printscreen

Kako je veliki ljubitelj cveća, na stolu u dnevnom boravku uvek se nalazi vaza sa ružama, ali i ostalim biljkama koje pevačica sama gaji u svojoj maloj bašti.

Kuhinja je za Gocu kao vrsnu domaćicu najvažnija prostorija u kući, pa je to opremila baš onako kako je želela, sa svim potrebnim kućnim aparatima, ali tako da joj bude lako da se snađe kada priprema obroke za porodicu.

Ipak, pored svega, Goca priznaje ogromno dvorište omiljeni deo njenog porodičnog doma. Tu svakog dana kada je lepo vreme pije prvu jutarnju kafu, i brine se o biljkama koje je sama zasadila.

- Najviše volim ujutru da prvu kafu popijem potpuno sama, u tišini, ali napolju u dvorištu. U stanju sam čak da sa skafanderom i kapom na glavi, čizmama izađem kada je hladno – rekla je Goca.

Kurir.rs/grand

Bonus video:

07:45

STARS EP294

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja