OVAJ HIT JE NJENA LIČNA KARTA! Jelena Vučković prvom pesmom napravila BUM na estradi, mnogi je pevaju a ne znaju da je njena!
Foto: Printscreen YT

OVAJ HIT JE NJENA LIČNA KARTA! Jelena Vučković prvom pesmom napravila BUM na estradi, mnogi je pevaju a ne znaju da je njena!

Stars -

Emotivna ispovest ćerke pevačice Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića uznemirila je javnost.

Jelena Vučković
foto: Printscreen

Jelena Vučković detinjstvo je provela na selu sa bakom, a detalji odrastanja mnoge su rasplakali te su komentari pljuštale na sve strane.

Jelena Vučković, Goca Božinovska
foto: Damir Dervišagić

Goca Božinovska je za Kurir otkrila kako je izgledao život sa ćerkom dok se nije vratila kod nje u Beograd.

- Nedavno je bila godišnjica Jeleninoj baki (mojoj majci) i zbog toga je ona posebno emotivna. Njih dve su bile baš vezane i mnogo teško podnosi gubitak. Odrasla jeste sa njom, ali se ona nije lepo izrazila i ispalo je tako kako je ispalo. Deda je imao jako težak život, svako svoju muku ima, voleo je da popije i znao je da maltretira baku što je moju ćerku jako pogađalo i ona to ne može emotivno da podnese. U emisiji nije želela deku da spominje i te ružne stvari koje je radio, ali čim se seti odmah se potrese i rasplače. Suze su zapravo zbog toga i što je skoro bila na groblju. Toliko je vezana za nju bila na pre nego što odemo na groblje joj kupi lekove i ponese.

Goca Božinovska, Jelena Vučković
foto: Damir Dervišagić

Jelena se sa 15 godina vratila u Beograd a nešto kasnije i krenula maminim stopama.

Pojavila se u takmičenju "Zvezde Granda" u sezoni gde je pevala i Katarina Grujić, a publiku je odmah osvojila bojom glasa i besprekornom figurom.

1 / 5 Foto: Printscreen YT

Pesmom "Mišu moj" napravila je bum na estradnom nebu, a nakon toga ubrzo i nestala sa javne scene.

Iako su njoj mnogi prognozirali blistavu karijeru, Jelena se nakon par snimljenih pesama povukla sa estrade, nešto kasnije se i udala u tajnosti, pa posvetila porodičnom životu.

Bonus video:

07:45

STARS EP294

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja