FANOVI ELE DVORNIK NEMILOSRDNI: Isključi se i nestani više!
Foto: Damir Dervišagić

treba joj odmor

FANOVI ELE DVORNIK NEMILOSRDNI: Isključi se i nestani više!

Stars -

Ćerka poznatog muzičara Dina Dvornika pre nešto manje od mesec dana se porodila i na svet donela ćerku. Od tada, Ela Dvornik ne prestaje da putem društvenih mreža prenosi svaki detalj iz prvih dana majčinstva.

Tako su njeni pratioci u stanju da saznaju šta je ćerka Bali Di jela tog jutra, gde ju je podojila, šta je radila, gde provodi vreme, koje je nacionalnosti njena naslednica.

Elini prijatelji i pratioci na društvenim mrežama čini se da su se zasitili njenih objava, a među komentarima koji su se našli bio je i jedan koji je privukao pažnju mnogih. U njemu jedna devojka moli Elu da naprosto nestane sa društvenih mreža.

"Kao neko kome si draga, ja bih da nestaneš iz javnosti na 45 dana. Ja bih da ne radiš. Ja bih da se u potpunosti isključiš i prestaneš da razmišljaš o nama i posvetiš se sebi i malenoj. Svi ćemo te čekati. Neće posao propasti", napisala je jedna prijateljica sa instagrama i dodala da joj je Ela jako draga.

Dok su jedni hteli da im Ela kaže i da neki savet o majčinstvu, bilo je i onih koji su to odbili navodeći da ona ne treba da daje savete i da za to nije kompetenta.

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PORED SERGEJA ŽENE NE ZNAJU KAKO SE ZOVU: Nina Bardić zaboravila reči pesme kad je Ćetković pogledao! URNEBESNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track