Popularna doktorka kao sav normalan svet

PAPARACO: Nada Macura hit u autobusu 58!

Stars -

Vozač se oduševio kada je video PR Hitne pomoći u svom vozilu, pa joj je udeljivao komplimente pred iznenađenim putnicima

Nada Macura, portparolka Hitne pomoći i odnedavno voditeljka jutarnjeg programa televizije Hepi, živi kao sav normalan svet i koristi usluge javnog gradskog prevoza.

Najpopularnija doktorka u Srbiji ne pati od toga da svuda mora da ide kolima, pa smo je pre nekoliko dana sreli na stanici na Banovom brdu kako čeka autobus. Macura je na stajalištu izazvala veliku pažnju, pa su joj ljudi, mahom penzioneri, prilazili da porazgovaraju s njom, a kada je naišao autobus koji saobraća na liniji 58 ka Železniku, portparolka je ušla i vozila se nekoliko stanica. Nada je stajala na prvim vratima i nije tražila mesto da sedne, a kad ju je vozač ugledao, sa oduševljenjem je pozdravio i počeo da ćaska.

foto: Kurir

Novopečena voditeljka je ljubazno odgovarala na pitanja šofera, koji je rekao da Nadu cela njegova porodica, počevši od supruge pa do dece, obožava. Ona je zahvalila na komplimentima, a potom je počela da promoviše svoj novi posao.

- Sada sam počela da vodim i jutarnji program na televiziji Hepi „Dobro jutro, Srbijo“. Možete da me gledate svakog jutra od pola pet pa do 10 sati - oduševljeno je rekla Macura.

Nismo sigurni gde se doktorka uputila, s obzirom na to da živi na Banjici, ali je za pohvalu što se nije švercovala u autobusu, već je uredno otkucala svoju „bus-plus“ karticu.

Kurir / J. S.

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) JK POKIDALA NA KOPAONIKU: Napravila POMETNJU na koncertu, a tek da vidite U ČEMU je nastupila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track