DETALJ O POKOJNOM NINU I SANDRINOJ MAJCI NIKO NIJE ZNAO: Rešićevu često porede sa OCEM, a evo šta je sad OTKRILA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENA

DETALJ O POKOJNOM NINU I SANDRINOJ MAJCI NIKO NIJE ZNAO: Rešićevu često porede sa OCEM, a evo šta je sad OTKRILA! (FOTO)

Stars -

Sandra Rešić odgovarala je na komentare pratilaca na Instagramu, a posebno ju je iznerviralo kada su je uporedili sa starletama. Pevačica je priznala i detalj o Ninu i njenoj majci Slavici koji niko nije znao.

Kada su Sandru nazvali "tatinom lepoticom", ona je pomenula svoju majku.

"Mojoj mami se ne daje dovoljno kredita. Ona je jako lepa, a što je malo čudno je da tata i mama jako liče. Neki govore, kada gledaju slike iz mlađih dana, da su bukvalno kao brat i sestra. Uopšte ne mogu da odredim ni ja na koga ličim, neke crte imam na njega, a neke na mamu", rekla je Sandra.

Sandra je na jednoj fotografiji na društvenim mrežama posebno istakla grudi, a jedan "hejter" pitao ju je da li želi da bude starleta i zašto pozira oskudno odevena.

"Uopšte ne izgledam kao starleta, nemam ništa "napumpano" osim grudi, a to svi znaju. Ne dobijam maloumne komentare, neke brišem. Da sam želela da budem starleta, ne bih bila pevačica, našla bih matorca i bila srećan čovek.

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track