FILIP CAR PUKAO 50.000 EVRA ZA BESNU MAŠINU! Vozi jedan od najskupljih automobila, pogledajte samo kako IZGLEDA, nije štedeo! FOTO
Foto: Printskrin/Instagram

U Crikvenici vodi lagodan život

FILIP CAR PUKAO 50.000 EVRA ZA BESNU MAŠINU! Vozi jedan od najskupljih automobila, pogledajte samo kako IZGLEDA, nije štedeo! FOTO

Stars -

Iako Filip Car više nije deo rijalitija, pronašao je način kako da zaradi novac i sebi obezbedi lagodan život u Crikvenici.

Bivši učesnik "Zadruge" postao je otac pre gotovo mesec dana kada je njegova izabranica Aleksandra Nikolić na svet donela ćerkicu Leonu.

Filip Car, Aleks NIkolić
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić, Shutterstock

Njih dvoje su trenutno na relaciji Beograd-Crikvenica, a uskoro će se skućiti u njegovom rodnom gradu u vili koju je on specijalno pripremio kako bi svoju porodicu što bolje osigurao.

Car se sada oglasio na svom Instagram profilu i objavio stori koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Filip Car
foto: Printscreen Instagram

Na slici je automobil marke "Mercedes" koji košta vrtoglavih 50.000 evra. Sudeći po tome šta sada vozi, Filip očito dobro zarađuje i ne pada mu teško što sada nije u rijaliti šou programu.

Podsetimo, Filip Car se nedavno uključio u lajv program na svom TikTok nalogu gde je otkrio njegove i Aleksandrine planove.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Kurir

- Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih - rekao je Filip tada.

kurir.rs/srbija danas

Bonus video:

00:08

Dok mu Aleks čuva ćerku, evo šta radi Car

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track