MA DA LI JE MOGUĆE DA OVO DO SADA NIKO NIJE PROVALIO? Bićete raspamećeni kada vidite razliku u godinama između Prije i Filipa
Foto: Dragan Kadić

au

MA DA LI JE MOGUĆE DA OVO DO SADA NIKO NIJE PROVALIO? Bićete raspamećeni kada vidite razliku u godinama između Prije i Filipa

Stars -

Aleksandra Prijović definitivno je najveća mlada muzička zvezda u regionu, a to dokazuju i rasprodati koncerti širom Balkana.

Aleksandra često u intervjuima koje daje za medije ističe kako joj je suprug Filip najveća podrška u životu, a posebno kad je karijera u pitanju, i da je sve ovo zapravo i njegov uspeh.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Cikač

Njih dvoje su zavetovali na večnu ljubav u junu 2018. godine, a u martu naredne godine dobili su sina kojem su dali ime Aleksandar.

Ono što je svima promaklo jeste to da je Filip od Prije stariji 10 godina (ona ima 28, a on 38).

Filip je jednom prilikom otkrio nepoznate detalje iz njihovog života i kakva je Aleksandra kad se naljuti.

- Može da bude baš gadna, ali kada nije u pravu neće to priznati istog trenutka, ali već posle sat vremena ona će da krene da se iskupljuje, ako je uradila nešto pogrešno. Nije po prirodi neko ko može da se ljuti, ali u sekundi kaže ono što joj je na umu, ali nikada ne ćuti. Ja uglavnom uvek prvi popustim, a ona je temperamentija. Nju najviše oraspoloži Aleksandar - rekao je Filip, pa priznao kako je započela njihova ljubav.

Filip Živojinović
foto: Nemanja Nikolić

- Od prvog dana bili smo jedan tim i funkcionisali smo kao jedna duša i telo, sve je bilo prirodno, ja sam joj rekao posle deset dana zabavljanja da ću je oženiti. Kupila me je, jer sam video da je ona žena, koja kada nešto želi ide ka tome - otkrio je Filip jednom prilikom za nas.

Bonus video:

00:26

RATNOM VETERANU JE ŽIVOT UGROŽEN JER DELI IME, PREZIME I DATUM ROĐENJA SA VOĐOM ŠKALJARSKOG KLANA! Igor Vukotić iz Zemuna ŠOKIRAO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track