EKSKLUZIVNO! KURIR UHVATIO ASMINA KAKO SE ULEPŠAVA PRED SUOČAVANJE SA ANELI! Pratili smo mu svaki korak, evo šta je sve RADIO
Foto: Kurir

PAPARACO

EKSKLUZIVNO! KURIR UHVATIO ASMINA KAKO SE ULEPŠAVA PRED SUOČAVANJE SA ANELI! Pratili smo mu svaki korak, evo šta je sve RADIO

Stars -

Od momenta kada je objavljena infromacija da Asmin Durdžić ulazi u "Elitu" kako bi se suočio sa Aneli Ahmić javnost nije prestala da bruji o tome.

Aneli i Asmin su predmet spekulisanja i pisanja medija gotovo već deset meseci, a njihov susret, koji će se desiti večeras, javnost priželjkuje još od septembra.

Naša paparaco ekipa pronašla je skandaloznog Durdžića kako se u centru Beograda ulepšava pred večerašnje suočavanje sa bivšom dragom.

On je posetio jedan lokalni frizerski salon, a kako smo kasnije saznali, skratio je i kosu i bradu, a na kraju svega ostavio je i ozbiljan bakšiš.

1 / 2 Foto: Kurir

Naša vredna ekipa nastavila je da prati Asmina koji se zaputio u obližnje radnje kako bi pronašao odelo u kom želi da, verujemo, zablistati večeras.

1 / 2 Foto: Kurir

Podsećamo, Stanija je nedavno otkrila da je Asmin smršao 25 kilograma od momenta kada su ušli u vezu, što je zaista i primetno na fotkama koje vam ekskluzivno donosimo.

Asmin sve vreme deluje uzbuđeno, te se vidi da mu nije svejedno što će nakon toliko meseci videti Aneli ispred sebe.

Bonus video:

00:12

Asmin dostavio dokaz o tome da ga je Aneli ucenjivala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track