BAHATA ZVEZDA: Ani Nikolić se nije svideo hotel, htela da otkaže koncert u Herceg Novom!
Foto: Damir Dervisagic

BAHATA ZVEZDA: Ani Nikolić se nije svideo hotel, htela da otkaže koncert u Herceg Novom!

Stars -
Tražila je da je smeste u najbolji novljanski hotel, što su oni morali da urade da im ne bi propao nastup koji su joj zakazali

Ana Nikolić smatra da je zvezda i tako se ponaša. Pevačica je proteklog vikenda nastupala u jednom lokalu u Herceg Novom, ali je za organizatore imala zahtev koji ih je umalo koštao otkazivanja koncerta. Naime, Ana nije bila zadovoljna hotelom koji su joj obezbedili, odmah je pozvala organizatore i tražila premeštaj."Ana nije želela da prespava u tom hotelu. Tražila je da je smeste u najbolji novljanski hotel, što su oni morali da urade da im ne bi propao nastup koji su joj zakazali. Ana je u drugom hotelu koristila sve blagodeti - bazen, velnes, spa-program... Nije želela da napušta hotel. Samo je po nagovoru brata Marka otišla na krstarenje, a predah su napravili na Žanjicama", rekao je izvor.

Oduševljena Ana je na Fejsbuku objavila fotku na kojoj Marko vozi gliser. "Moj Miško vozi i brod... Avion zna 100 odsto... To mu je na majku!“, napisala je pevačica.

Inače, Ana je iskoristila priliku dok je bila u Novom da zakaže još nekoliko nastupa na Crnogorskom primorju, ali je odlučila da se nakratko vrati u Beograd. Ona je subotu u dva sata napustila hotel i sa bratom se zaputila na tivatski aerodrom.

Moj Misko voziiii i brod...avion zna 100%...to mu je na majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track