ČUDO NEVIĐENO: Ajfonka i Šavija ipak znaju da čitaju!
Foto: Nemanja Pančić

Starlete posetile prestižnu manifestaciju

ČUDO NEVIĐENO: Ajfonka i Šavija ipak znaju da čitaju!

Stars -
Bivše učesnice rijalitija „Parovi“ protutnjale Sajmom knjiga i kupile nekoliko naslova, dok su ih ljudi gledali u čudu i upirali prstom u njih

Sve i svakog smo mogli da očekujemo na Sajmu knjiga, ali starlete?! Njih nikako! Međutim, desilo se i to čudo!Da li su zaista odlučile da ove jesenje dane provedu ušuškane u ćebe s dobrom knjigom u rukama, za promenu, ili su jednostavno znale da će na sajmu biti mnogo kamera i fotografa, ne znamo, ali Tijana Ajfon i Nataša Šavija ne samo da su zašle među knjige već su nekoliko i kupile.

Ajfonkin i Šavijin dolazak na najveći kulturni događaj bio je toliko neočekivan da su se svi okretali za njima, gurkali se i pokazivali rukama u njihovom smeru, a nekoliko monahinja se, videvši ih, krstilo ko da su videle sotonu lično! Ni Paulo Koeljo ne bi izazavao toliku pometnju kao njih dve. A one, već naviknute na pažnju, mirno su razgledale naslove i na kraju iz Hale 1 izašle ruku punih knjiga. Tijana Ajfon grabila je teško štivo: Ivu Andrića, Dobricu Ćosića, Entonija Bivora... Kad smo je pozvali i rekli da smo iznenađeni što smo je videli na Sajmu knjiga, odgovorila nam je:- Ja više ordiniram po knjižarama nego po diskotekama, tako da ne vidim ništa čudno u tome što ste me uhvatili na sajmu. Bila sam u šoku kad su se časne sestre okrenule za mnom, ali im ne zameram.

Njena ljuta suparnica Nataša Šavija odlučila se za lakšu literaturu - „Moj muškarac“ i „Pedeset nijansi - siva“, jer ona je praktična devojka i iz ovih romana može mnogo da obogati svoje iskustvo.- Svi iz mog okruženja išli su na Sajam knjiga, pa sam i ja rešila da ga posetim. Volim lako štivo, raspitala sam se koji su naslovi popularni i njih sam i kupila - rekla nam je novosadska starleta.

Ipak, ovo kulturno uzdizanje nije moglo da prođe bez njihovog uobičajenog rituala - selfija. Tako je Ajfonka svoju bogatu kolekciju selfi-fotografija obogatila još jednom, i to s knjigama u ruci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track