Đani za Kurir: Prodao sam kuću zbog duga od 200.000 evra!
Foto: Dragan Kadić

Pevač u ozbiljnom problemu zbog kocke

Đani za Kurir: Prodao sam kuću zbog duga od 200.000 evra!

Stars -
Radiša Trajković priznaje da se zadužio kod zelenaša i da je bio prinuđen da se preseli s porodicom u Frankfurt

Radiša Trajković Đani nedavno je prodao kuću u Mirijevu kako bi isplatio dug od čak 200.000 evra. Naime, folk pevač se zadužio kod zelenaša u inostranstvu zbog kocke, koja ga je dovela do velikog problema.

Cena 120.000 evra

Đani priznaje da je do guše u dugovima i da je kuću prodao ispod cene. Pošto su mu hitno trebale pare, on ju je dao za 120.000 evra. Sa suprugom i troje dece preselio se u Frankfurt, gde ima stan.- Ne živim više u Srbiji, morao sam da prodam kuću. Dužan sam pare i bogu i narodu. Kocka je čudo. Uzimao sam u inostranstvu pare na kamatu i zapao sam u ozbiljne probleme. Možete zamisliti u kakvom sam haosu kad sam morao kuću da prodam ispod cene. Nisam imao da im vratim i morao sam to da uradim. Sa ženom i decom sam u Frankfurtu i biću tu neko vreme - izjavio je Đani za Kurir.Pevaču njegova supruga Slađana pruža podršku i nije pravila problem zbog kuće, već mu je rekla da radi kako misli da je najbolje za porodicu. Inače, Trajković je od nekoliko prijatelja pozajmio ostatak novca kako bi vratio dug zelenašima.

Svi znali da ima problem

Njegovi najbliži su znali da ima problem s kockom i vršili su pritisak na njega da prestane s tim porokom. On je pokušao da se drži podalje od karata i ruleta, ali nije uspeo u tome. Čim bi došao do veće količine novca, on bi se kockao. Tom iskušenju nije mogao da odoli. U početku je kartanje smatrao zabavom, a kad je zapao u velike probleme, bilo je kasno.

BatineĐANIJA PREBILI ISPRED DVORIŠTAĐani je krajem decembra pretučen ispred kuće. On je izlazio iz dvorišta kad su ga sačekala dva čoveka i napala s leđa. Prvo su mu zavrnuli ruku i oborili ga na zemlju, a onda su ga šutirali u stomak i udarali pesnicama u glavu. Pobegli su s njegovim satom vrednim oko 2.000 evra. Sad se sumnja da je to bila opomena od zelenaša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track