DIRLJIVO: Ovom porukom se Nedeljko Bajić Baja oprostio od Kemala Montena
Foto: Fejsbuk

Legende ne umiru

DIRLJIVO: Ovom porukom se Nedeljko Bajić Baja oprostio od Kemala Montena

Stars -
Malo je reći hvala Kemo za sve što si nam pružio, malo je reći da legende nikada ne umiru jer samo mi znamo kolika ostaje praznina u srcu, rekao je pevač

Smrt legendarnog pevača Kemala Montena potresla je čitav region, a mnoge estradne ličnosti u neverici su prihvatile ovu tužnu vest.

Među njima je i Nedeljko Bajić Baja koji se veoma dirljivom porukom oprostio od svog dragog kolege, piše Story.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Hladni januarski dan doneo je i najtužniju vest da smo izgubili velikog čoveka sa velikim srcem koji nam je svima bio učitelj muzike, koji nas je osvajao svojim osmehom, sarajevskim šarmom i koji nas je naučio da volimo Sarajevo kao da je deo nas. Velika legenda Kemal Monteno bio je čovek kojeg sam izuzetno poštovao, odrastao uz njegovu muziku i imao tu sreću da budem u njegovom društvu, svojim osmehom je plenio sve ljude oko sebe, pokazivao je poštovanje prema svim ljudima sveta , legenda koja je rušila sve barijere i granice nisu postojale, spajao je nespojivo i pružio najlepše emocije ovoj planeti. Malo je reći hvala Kemo za sve što si nam pružio, malo je reći da legende nikada ne umiru jer samo mi znamo kolika ostaje praznina u srcu da zauvek se sećamo tvoga osmeha, lika i dela sa suzom u očima. Legendo počivaj u miru, uvek ćemo te voleti naš dragi Kemo", rekao je Baja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track