Dragana: Na koncertu me je užasno bolela kičma!
Foto: Damir Dervisagic

Mirkovićeva uspešno prebrodila probleme

Dragana: Na koncertu me je užasno bolela kičma!

Stars -
Kad sam videla sve te ljude ispred sebe, u meni se dogodio tornado i na ostalo sam zaboravila. Publika je moja snaga, a ja sam veoma srećna žena

Dragana Mirković je koncertom koji je održala u petak u Kombank areni zadala domaći zadatak mnogim kolegama.

Pokušali da ih zavade... Dragana sa Zoricom i Kemišem
Pokušali da ih zavade... Dragana sa Zoricom i Kemišem

Četiri sata pevačica je pevala pred 20.000 svojih fanova. Posle sjajnog druženja sa publikom, Mirkovićeva je sa kolegama proslavila veliki uspeh. Ona ih je ugostila u jednom hotelu i sa njima se provodila do zore. Došli su Zorica Brunclik i Kemiš, Tanja Savić s mužem Dušanom, Viki i Taške, Bit strit i još mnogi koji su bili i u Areni. Ono što je zanimljivo je da je u jednoj od loža sedeo i Zdravko Čolić.

Podrška... Divna Karleuša
Podrška... Divna Karleuša

- Počastvovana sam Čolinim dolaskom i jedva čekam da ga vidim. Nisam očekivala da će doći. Čula sam da Karleuša nije sela. Mnogi su od srca došli da me podrže. Bila je tu i Zorica Brunclik, sa kojom su neki pokušali da me posvađaju. Vidite, sve je u redu - rekla nam je Dragana samo sat vremena po silasku sa bine.Ona je otkrila da joj nije bilo baš lako na koncertu.

- Poslednjih sat vremena me je baš bolela kičma, ali nema veze. Kad sam videla sve te ljude ispred sebe, u meni se dogodio tornado i na sve drugo sam zaboravila. Publika je moja snaga, a ja sam veoma srećna žena.

Naslednica... Mirkovićeva i Tanja Savić
Naslednica... Mirkovićeva i Tanja Savić

Dragani je prvi na uspehu čestitao suprug Toni Bijelić.

- Poljubio me je i onda pružio ruku i rekao „čestitam ljubavi, najbolja si na svetu“ - s ponosom je istakla pevačica koja se već sutra vraća u Beč, gde će se posvetiti svojoj deci.

Čvrsto prijateljstvo... Viki Miljković
Čvrsto prijateljstvo... Viki Miljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja