Dragi Domić za Kurir: Nisam lud da Breni naplatim što joj pevam na slavljima
Foto: Dragan Kadić

Intervju, zvezda „Granda“ uveseljava kolege

Dragi Domić za Kurir: Nisam lud da Breni naplatim što joj pevam na slavljima

Stars -
Pevao sam i Ceci, Joksimovićima, Šabanu. Nikad nisam želeo da im tražim novac. Svi su široke ruke i uvek mi daju lep bakšiš

Dragi Domić preokupiran je promovisanjem duetske pesme „Knjiga života“, koju je snimio s Vericom Šerifović.Pevač iz Šapca zadovoljan je napretkom karijere jer uvek ima posla, a najčešće ga angažuju naše velike zvezde da im peva na slavljima. Dragi je u intervjuu za Kurir ispričao najzanimljivije detalje s tih događaja, govori o bakšišu i kupovini stana u Beogradu.Poslednjih dana pevače češljaju inspektori iz Poreske uprave. Plašiš li ih se?- Ne plašim se. Nisam dobio poziv od njih, a ako dobijem, rado ću se odazvati. Kratko vreme sam na estradi, redovno plaćam porez i nemam šta da prijavim. Nemam čak ni svoj stan.Razmišljaš li da ga kupiš?- Da. Gledao sam neke stanove, ali danas je teško pazariti nekretninu. Svakako ću ga kupiti, ali mogu još malo da se strpim.S kojim kolegama se družiš i s kim voliš da popiješ?- Najviše se družim s Petrom Mitićem i Ivanom Pavković. Mi smo komšije, zgrada do zgrade u Krnjači, i mnogo se volimo. S Pepijem volim da se zapijem, ali retko pijem.

Skoro svi pevači te zovu da im pevaš na veseljima. Kako je na njihovim slavljima?- Ponosan sam što sam ispunio svoje dečačke snove sa 33 godine. Drago mi je što me najveća imena naše estrade cene i vole moj glas, pa me zato zovu da radim kod njih. Najviše pevam na proslavama kod Brene, Šabana, Joksimovića, Žike i Dajane, Cece, Adila. Svojom zaslugom dospeo sam do svega ovoga.Da li im naplatiš punu cenu ili imaju popust?- Nikad nisam želeo da im tražim novac i naplatim uslugu iz poštovanja prema njima. Nisam lud da to radim. Svi su široke ruke i uvek me ispoštuju lepim bakšišem.Priča se da si rasplakao Cecu na proslavi Veljkovog punoletstva.- Znao sam da Ceca voli pesmu „Pomozi mi“ od Verice Šerifović. Pozvao sam Acu Sofronijevića i rekao mu da moramo da je iznenadimo. Kad sam na rođendanu počeo to da pevam, Ceca je ustala oduševljena, poljubila me i pitala me kako znam da ona voli tu pesmu. Toliko je bila prijatna i prirodna! Čast mi je što je rekla da joj se sviđa kako pevam, ona to ne govori svakome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track