Dunja Ilić: Isključiću kablovsku zbog Ivanovića!
Foto: Facebook

Volela da gleda emisiju poznatog voditelja

Dunja Ilić: Isključiću kablovsku zbog Ivanovića!

Stars -
Jedino što sam zaista volela da gledam od emisija političkog sadržaja je "Utisak nedelje" i od emisija zabavnog karaktera Ivana, iako je umeo par puta i mene da potkači, upravo to je bila čar emisije, napisala je pevačica nakon čega je odlučila da isključi kablovsku

Mnogi su se iznenadili na vest da postoji velika mogućnost da se ukine emisija "Veče s Ivanom Ivanovićem", s obzirom na to da je sinoć nismo gledali. Reagovale su i neke poznate ličnosti, a prva među njima je i pevačica Dunja Ilić koja je svoje mišljenje podelila na Fejsbuku.

"Znači mrš!!! Jedina vajda od našeg predsednika i jeste bila što se moglo dobro nasmejati na njegov račun!!! O ostareloj verziji Džeki Kenedi ne bih trošila reči. U stanu nisam imala kablovsku godinama, jer nam je program toliko sranje da za istom nisam imala potrebe. Jedino što sam zaista volela da gledam od emisija političkog sadržaja je "Utisak nedelje" i od emisija zabavnog karaktera Ivana, iako je umeo par puta i mene da potkači, upravo to je bila čar emisije. Ostaće nam Grand i političke emisije uređene od strane SNS-a pa ko voli nek izvoli, ja ću kablovsku ponovo isključiti", napisala je Dunja.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track