(FOTO) DALMACIJA GORELA: Čola zapalio Split, 3 sata fanovi uglas pevali njegove hitove!
Foto: Fakat

Najveća regiona zvezda

(FOTO) DALMACIJA GORELA: Čola zapalio Split, 3 sata fanovi uglas pevali njegove hitove!

Stars -
"Srećan sam kada vas vidim, hvala vam za ovo divno veče“, poručio je Čola prepunoj Areni

SPLIT - Zdravko Čolić održao je spektakularni koncert u Splitu i već prvim taktovima pesme zapalio je Arenu Spaladium. "Produži dalje" otvorila je koncert "Vatra i barut", a nakon toga hitovi su se ređali, a publika uživala sa svojim Čolom!

Foto Fakat
Foto Fakat

Prepuna Spaladium arena, odlična atmosfera, ona pozitivna erupcija oduševljenja kada se Čola pojavio na pozornici - spektakl je počeo!

"Srećan sam kada vas vidim, hvala vam za ovo divno veče“, poručio je Čola prepunoj Areni.

Zdravko Čolić i Split, stari znanci, susreli su se ovog petka u Spaladiumu koji je goreo! Hitovima, baladama, starim i novim pesmama - poveo je Zdravko svoju vernu publiku na putovanje kroz sve divne zajedničke godine, a sa više od tri sata energičnog nastupa, Čolić je još jednom potvrdio svoj status najveće regionalne zvezde, miljenika publike onda, sada i uvek.

Foto Fakat
Foto Fakat

''Split je ostao kao jedan biser za vrhunac ove turneje koju sad već godinu dana vodimo svijetom, da tako kažem. I desilo se ono što najviše volimo - publika je sama odabrala svoje hitove. Ne možeš ti njima reći šta će s novog materijala voleti ili šta će hteti čuti uvek.

Foto Fakat
Foto Fakat

I čini mi se kako je ovaj splitski koncert do sada jedan od boljih. Publika je tako fino reagovala. Bilo nam je vruće zajedno. Sve smo to podelili i ostali skupa do samog kraja!", uz osmeh kratko je izjavio Čolić nakon samog nastupa.

Foto Fakat
Foto Fakat

Uz vrhunskog Čolića, produkciju visokih svetskih standarda, kao i uz goste koncerta – Nikšu Bratoša koji se na sceni gitarom pridružio zaista čarobnom Čolinom bendu, Dragoljuba Đuričića koji je bubnjarskom lavinom energiju podigao do usijanja i uz veliki broj divnih iznenađenja – uživao je Split!

Foto Fakat
Foto Fakat

A iznenađenja je bilo puno - vizuelnih, audio, video i scenskih – ali, i jedno posebno, već najavljeno, – nakon dugo godina na koncertu je ponovno zasvirala i mandolina. "Bling, blinge, blinge, bling", pesma dragog Čolinog saradnika Zdenka Runjića uz kojeg su ga, kako sam često kaže, prvenstveno vezali veliko prijateljstvo i kreativni izraz, a tek onda poslovna saradnja.

Foto Fakat
Foto Fakat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track