(FOTO) NE SKIDA GA: Brenin pastorak Prijovićki poklonio ogrlicu!
Foto: Instagram

Ljubav na daljinu

(FOTO) NE SKIDA GA: Brenin pastorak Prijovićki poklonio ogrlicu!

Stars -
Ljubav između Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića iz dana u dan sve je jača, a to dokazuje i skupoceni poklon koji je pevačica dobila od svog dečka.

Pre nego što je Živojinović otputovao u Ameriku, rešio je da daruje svojoj voljenoj lančić i privezak u obliku srca, koji Aleksandra ne skida.

Oni su malo vremena proveli zajedno jer dok je Filip bio u Beogradu, Aleksandra je često morala da putuje zbog posla, a onda je on iznenada morao nazad preko okeana.

"Aleksandra je bila vrlo tužna kada je čula da on zbog posla mora da putuje i da se neko vreme neće videti, pa je on rešio da je uteši. Kupio joj je ogrlicu s priveskom u obliku srca i rekao da je stalno nosi da bi imala osećaj kao da su zajedno. Prijovićevu je ovaj gest rasplakao i bila je iznenađena jer nije tako nešto očekivala. Jako je zaljubljena i Filip joj mnogo nedostaje. Čuju se redovno, a kada imaju vremena, komuniciraju i putem „Skajpa“", rekao je izvor za Alo blizak zvezdi “Granda”.

Da redovno nosi poklon koji je dobila od Breninog pastorka, uverili smo se i kada je juče postavila na društvene mreže sliku iz automobila gde je svojim virtuelnim prijateljima poželela dobro jutro. U prvom planu bio je upravo lančić koji je podseća na Živojinovića.

Dobro jutro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track