GOGA SEKULIĆ ZA KURIR: Želim dete, ali nisam trudna!
Foto: Story/Luka Šarac

Pevačica se oglasila iz Ciriha

GOGA SEKULIĆ ZA KURIR: Želim dete, ali nisam trudna!

Stars -

Pevačica kaže da njen verenik Uroš Domanović i ona uveliko rade na bebi i da neće kriti kad ostane u blagoslovenom stanju.

Goga Sekulić ipak nije trudna! Poslednja dva dana spekulisalo se da je pevačica u drugom stanju, a takve priče su krenule nakon što je Sekulićeva uslikana na aerodromu u uskoj crnoj haljini ispod koje se nazirao njen stomak.Pevačica, koja je od letos u vezi sa 15 godina mlađim sportistom Urošem Domanovićem, kaže za Kurir da su to samo glasine i da, zasad, nema novih vesti iz njihovog doma u Cirihu.- Nažalost, vest o mojoj trudnoći je dezinformacija. Ja bih najviše volela da je istina, ali nije. Stomačić nije trudnički, već uobičajen. Uvek ga imam, jer ne radim trbušnjake - kaže Goga i nastavlja:

- Dete želim najviše na svetu. Uroš i ja radimo na tome i daće bog da nam se želja ispuni, ali još uvek nema nikakvih novosti. Uvek me zaboli kad pročitam tekstove u kojima se spekuliše da sam u drugom stanju. Pa ja bih bila najsrećnija na svetu da jesam i to ne bih krila! Vama puno hvala što ste me pozvali, ne bih više da pričam o tome - završava Goga, koja će Novu godinu dočekati s publikom u Novom Sadu.Goga se, inače, nedavno verila sa Urošem. Ceremoniji u restoranu nadomak Ciriškog jezera prisustvovali su samo njihovi roditelji i budući kumovi.

foto Damir Dervišagić
foto Damir Dervišagić

M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track