KATARINA GRUJIĆ: Buhu sam upoznala s porodicom, a sad uzimamo...
Foto: Paparaco Dervišagić

Život zajedno

KATARINA GRUJIĆ: Buhu sam upoznala s porodicom, a sad uzimamo...

Stars -
Pevačica Katarina Grujić pojavila se u glamuroznom izdanju na snimanju novogodišnjeg „Grandovog“ programa, a sjaj u očima i zaljubljeni pogled nije ni pokušavala da sakrije.

Srećna i nasmejana, Katarina je otkrila da joj je ljubav u prvom planu ove godine, kao i da u novoj godini želi da napreduje na tom polju.

"Nemanja i ja smo u nikad boljim odnosima. Upoznala sam ga sa porodicom, sad planiram da ga upoznam za celom familijom. Najbitnije je u životu ljubav i zdravlje, doduše, početkom godine me je mučio problem sa glasnim žicama, ali posle je sve krenulo nabolje", rekla je nasmejana Grujićeva."Karijera mi ide svojim tokom, ne bih ja to ništa dirala, dok Nemanja i ja imamo zajedničke planove. Celo leto smo živeli zajedno, malo kod njega, malo kod mene, a sada ćemo da uzmemo stan zajedno", rekla je Katarina za Alo.

Kako njen izabranik Nemanja Buha ne voli da se eksponira u javnosti, Katarina se trudi da ga sačuva od medija."On nije javna ličnost i ne voli slikanja i snimanja i ja to poštujem. Trudim se da ga zaštitim od medija, od novinskih napisa, ali ponekad, nažalost, ne uspem. Ipak, već se navikao na sve što moj posao donosi", zaključila je Katarina.

Foto Katarina Grujić
Foto Katarina Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track