KEBIN SIN ŠVALER: Pogledajte kome je on slomio srce, a njemu Severina!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Printskrin

Osvojio pevačicino srce

KEBIN SIN ŠVALER: Pogledajte kome je on slomio srce, a njemu Severina!

Stars -
Pored toga što je poznati golman i sin pevača, Igor Kojić je medije zaintigrirao i svojim ljubavnim životom. Bio je u vezi sa mnogim manekankama i voditeljkama

Igor Kojić (28), sin folk pevača Dragana Kojića Kebe, osvojio je srce hrvatske pevačice Severine Vučković (43), s kojom je u vezi već dva meseca. Kako je Seve rekla za srpski Story, zaljubljena je do ušiju i kao nikada do sada.

Igor je bivši golman koji je karijeru počeo u omladinskom timu Crvene zvezde, posle je prešao u Obilić, a branio je gol Rada i Hajduka. Bivši golman, pre nego što je okačio kopačke o klin, pokušao i karijeru u inostranstvu, pa je igrao za Dinamo iz Bukurešta, a pokušao je i u Portugaliji da pokaže svoj talenat. Posle završetka golmanske karijere, radi kao fudbalski menadžer u Beču.

Pored toga što je poznati golman i sin pevača, Igor je medije zaintigrirao i svojim ljubavnim životom. Poznat je po tome da je slab na poznate žene. Kojić je bio u vezi sa voditeljkom Jelenom Žeželj. Njihova romansa je završena pošto je na internetu procureo voditeljkin porno snimak.

Foto: Marina Lopicic
Foto: Marina Lopicic

Bivši fudbaler je dovođen i u vezi i sa manekenkom Irenom Ibrahimović, koja je učestvovala u rijaliti šou Farma. Naime, Irena je na svoj Fejsbuk postavila status da je Kebin sin "čovek njenog života".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Igor je bio i u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Ksenijom Vujović. Njih dvoje su svoje slobodno vreme što više provodili zajedno, pa su tako obišli i pola Evrope.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Pričalo se i da je u vezi sa Mijom Marković, ćerkom Glorije Pavković. Igor je bio u vezi sa izvesnom Mašom, a njih dvoje se nisu krili pa su ih paparaci uhvatili kako uživaju na plaži u Budvi.

Maša i Igor - foto Damir Dervišagić
Maša i Igor - foto Damir Dervišagić

U jesen 2013. godine mediji nagađali su i Kojićevu seksualnu orijentaciju pošto je navodno učestvovao u beogradskoj Paradi ponosa, a potom na Facebooku objavio: "Najzad sam svima priznao što sam i ko sam!". Međutim, golman je odmah demantovao da je to on napisao na društvenoj mreži i da su se njegovi saigrači šalili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja