LUDILO: Cecin maneken stiže u Parove
Foto: YT

Večeras počinju „Parovi“ na TV Hepi

LUDILO: Cecin maneken stiže u Parove

Stars -
Luksuzna kuća u Zemunu spremna da ponovo primi ukućane, među kojima su i bivši maneken Nikola Pavlović, pevačica Ivana Elektra i njen kolega Lepi Mića

Televizija Hepi spremna je za početak četvrte sezone rijalitija „Parovi“. Večeras u 20 sati u luksuznu vilu u Zemunu useliće se 22 nova takmičara, koji će se boriti za nagradu od 100.000 evra.

Mnoge su uzdisale za njim... Nikola u Cecinom spotu za pesmu „Ljubav fatalna“
Mnoge su uzdisale za njim... Nikola u Cecinom spotu za pesmu „Ljubav fatalna“

Jedan od onih koji će večeras ući u rijaliti je i maneken Nikola Pavlović, za kojim su svojevremeno uzdisale brojne devojke jer je svoje zgodno telo pokazao u spotu za pesmu Cece Ražnatović „Ljubav fatalna“. Nakon toga Nikola je propevao, snimio je pesmu „Marija“ i počeo da nastupa po beogradskim klubovima.- Ovo je za mene izazov i prilika da se predstavim široj javnosti. Godinama radim kao muzičar i došlo je vreme da ozbiljnije poradim na karijeri - kaže Pavlović za Kurir.

Žurke na bazenu su najuzbudljivije
Žurke na bazenu su najuzbudljivije

Pored njega, u vilu će se useliti i pevačica Ivana Elektra, kao i njen kolega Lepi Mića.U TV Hepi kažu da je sve spremno za novu sezonu rijalitija.- Tehnički smo još opremljeniji i gledaoci će to primetiti. Obezbeđene su dodatne kamere. Enterijer je renoviran i izmenjen. Među učesnicima se pominju i Uroš Ćertić, Nenad Marinković Gastoz i Zorica Marković. Očekuje se i povratak Miljane Kulić, koja je izbačena iz rijalitija „Hotel Maldivi“. Veliku pažnju privući će i hrvatska starleta Ava Karabatić, koja je najavljivala da će obeležiti ulazak u četvrtu sezonu rijalitija „Parovi“, jer će se pojaviti u dosad neviđenom izdanju - kažu iz Hepija i dodaju:- Namera nam je da opravdamo poverenje gledalaca, koji su nam obezbedili da budemo na vrhu tabele s rejtinzima i pružimo im još bolju zabavu s malih ekrana. Kofere već pakuje i Miki Đuričić, koji će ovog puta dati sve od sebe da smanji impulsivnost, ali i da se dobro zabavi s klaberkama i starletama, koje plene izgledom i harizmom.

I oni će se baškariti u vili... Ivana Elektra i Lepi Mića
I oni će se baškariti u vili... Ivana Elektra i Lepi Mića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track