NATAŠA BEKVALAC OTVORENO: Nisam imala ni za kiflu, pozajmila sam pare za novi album
Foto: Printskrin

Teški trenuci

NATAŠA BEKVALAC OTVORENO: Nisam imala ni za kiflu, pozajmila sam pare za novi album

Stars -

Jedna od najintrigantnijih javnih ličnosti sa muzičke scene svakako je pop pevačica Nataša Bekvalac.

Ljubavni život novosadske Barbike oduvek je zanimao javnost, a ona se nikada i nije trudila da ga sakrije. Na privatna pitanje uvek je odgovarala bez dlake na jeziku, iako ju je to, kako je i sama priznala, više puta u životu koštalo.

Atraktivna plavuša nedavno je objavila novi album pod nazivom "Original", koji su fanovi čekali duže od dve godine. Nije joj bilo lako da ga privede kraju, što je i sama priznala.

"Zaista je bilo teških situacija iz kojih sam, ipak, izašla mnogo jača. Moj kum Alen napisao je pesmu "Original", koja je bila uvertira za sve ono što sam sada predstavila svojoj publici. U tom trenutku nisam imala novca da snimim pesmu. Alen i ja smo otišla do momaka koji se bave produkcijom. Rekla sam im: "Ja novac nemam, ali se nadam da ćete verovati u ovu pesmu i da ćete je snimiti gratis."Ako mi verujete, u tom trenutku nisam imala ni za kiflu. Toliko sam bila bankrot. Da bi se našalio sa mnom, moj kum je otišao do pekare odakle mi je doneo jogurt i jednu kiflu", prisetila se Nataša, koja priznaje da je sve što je do sada zaradila nakon uspeha pesme "Original" uložila u novi album.

"Pozajmila sam novac od muža i kuma da bih uložila u kampanju za društvene mreže, nekih četrdeset hiljada dinara, i od toga sam krenula", priča pop pevačica, koja priznaje da je nakon velikog uspeha numere "Original" vratila pozajmljene pare.

"Iskrena da budem, ja nemam odnos prema novcu. Ekspert sam da ga potrošim, i ne robujem materijalnim stvarima. Novac me ne čini srećnom, već ljubav i podrška porodice. Moj posao je sam po sebi rizičan, jer nikada ne znaš da li će neka pesma proći ili ne. Ipak, ja pevam iz ljubavi i zbog toga sam srećna", kaže Nataša.

Na promociji ona je imala veliku podršku kolega i medija i ne krije oduševljenje zbog toga.

"Veoma sam euforična i pod adrenalinom zbog novog albuma. Presrećna sam što sam sve uspela da završim", kaže Nataša.

Bekvalčeva priznaje da iz teških situacija u životu na kraju izlazi jača i bolja.

"Bila sam i robinja i sluškinja i kraljica, sve pomalo, kako se zadesi. Jednostavno, moraš da budeš spreman da prođeš kroz razne uloge u životu", kaže Nataša Bekvalac.

Inače, lepa Nata je već bukirana za celo leto, tako da nastupa nikada kod nje ne manjka. Posle svega sa porodicom će otići na kratak odmor.

Na novom albumu pop pevačica otpevala je i emotivnu baladu "Hiljadu nula", koju je tekstopisac Marina Tucaković napisala za njenu ćerku Hanu.

"To je intimna i moja pesma. Moj tim je razmišljao da li da je uopšte stavim na album, ali ja nisam želela da kalkulišem. Dugo nisam mogla da uđem u studio i da je otpevam, ali jednog dana je prosto izašla iz mene. Drago mi je što sam je snimila i verujem da će se publici dopasti", kaže Nataša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track