NJEGA NIJE MOGAO DA UPLAŠI: Kristijan hteo da kupi kuću Lepe Lukić, ali se prevario...
Foto: Deagan Kadić

Ostao praznih ruku

NJEGA NIJE MOGAO DA UPLAŠI: Kristijan hteo da kupi kuću Lepe Lukić, ali se prevario...

Stars -
Kristijan Golubović otišao je do kuće Lepe Lukić u selo Miločaj, ali pevačicin bratanac, koji brine o imanju, tražio je pare koje nema bivši robijaš i kriminalac.

Naime, Rade Jovanović, bratanac pevačice Lepe Lukić, koji je sada vlasnik imanja, nije hteo da razgovara o ceni manjoj od 25.000 evra. Kristijan se na kraju predomislio i otišao bez kupljene kuće jer nije imao toliko para.

"Čula sam kako Rade kaže Kristijanu da je najniža cena 25.000 evra jer uz kuću ide i oko hektar zemlje. Kristijan je pitao kuma koji je bio sa njim šta misli i tražio mi da mu otvorim da pogleda kuću iznutra. Tada je rekao da mu se sviđa i da mu je Lepa obećala da će mu je prodati za 8.000 evra. Međutim, Rade mu je rekao da nema ništa od toga, da je kuća njegova i da ne može da je proda manje od 25.000 evra", ispričala je komšinica Milka Sretenović, koja čuva kuću još od vremena kada je Lepina mama bila živa.

Dodala je kako je Kristijan komentarisao sa kumom kako kuća ne vredi više od 15.000 evra i da će ponovo doći da je pogleda.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja