NOVA BUDALA U PAROVIMA Gastoz: Aki, trebalo je da ubiješ Ružicu!
Foto: Printskrin YT Marina Lopičić I Gaga Udovičić

Poziva na nasilje

NOVA BUDALA U PAROVIMA Gastoz: Aki, trebalo je da ubiješ Ružicu!

Stars -
Roditelji Veljkovićeve uplašeni što njihova ćerka deli prostor sa Nenadom Marinkovićem, koji je uživo na TV Hepi zamerio Akiju što je nije dokrajčio kad ju je zlostavljao

Taman kad smo pomislili da nas ukućani rijalitija „Parovi“ ne mogu više ničim iznenaditi, oni i dalje nastavljaju s nepromišljenim izjavama.

Naime, Gastoz je mrtav ladan, uživo u emisiji „Goli život“ na televiziji Hepi, izgovorio da je pevač Andrija Aki Marković trebalo da ubije Ružicu Veljković.Kad se u emisiji, koju svakog četvrtka vodi Milomir Marić, povela priča o navodnom porniću Mace Diskrecije, Nenad Marinković se narugao njenom kućnom videu, dok je bivša „modelsica“ pohvalila Macine eksplicitne fotografije. Time je isprovocirala ukućanina, koji je već bio intiman sa Senadom Nurkić.

 Ružičin otac: mnogo smo sepotresli. Da bi Gastoz znao kako je to, treba da oseti bol
Ružičin otac: mnogo smo sepotresli. Da bi Gastoz znao kako je to, treba da oseti bol

- I ti bi to voleo, ali samo u mašti možeš imati ovakav seks s Macom - narugala se Ružica Gastozu, kome je to što je rekla udarilo na sujetu, pa je planuo na nju.- Kako si odvratna! Nije ni čudo što te ovaj (Andrija Marković, prim. aut.) tukao, trebalo je da te ubije, bre! Ma, trebalo je da te ubije! Aki, pozdrav za tebe - vikao je Gastoz u kamere, podstičući na nasilje.Ovakvo ponašanje učesnika „Parova“ uznemirilo je Ružičine roditelje, koji su uplašeni što njihovo dete deli prostor s takvim čovekom.- Šta očekivati od te budale?! Zar nije rekao da i on ima sestru po ocu, pa to je sramota! Ne da sam se zgrozio nego mi se povraća od tog čoveka. Pa, on nema poštovanja prema Bogu, a kamoli prema narodu. Takve izjave dati, ono da izgovori, pa to je dno i nema dalje. Supruga i ja smo se mnogo potresli. Da bi on znao kako je to, treba da oseti bol, tada će tek shvatiti kako je nama bilo - poručuje Ružičin otac Aleksandar Veljković.

Gastoz poziva na linčVESNA: ZBOG OVAKVIH IZJAVA BROJIMO MRTVE!Vesna Stanojević, koordinatorka u Savetovalištu protiv nasilja u porodici, kaže da smo zbog izjava poput Gastozovih došli u situaciju da brojimo mrtve.- Šokirana sam, nemam reči. Zbog čega se to ne zabranjuje?! Ne znam šta više treba da se desi da bi neko reagovao. Taj dečko šalje strašne poruke u javnosti. Nema opravdanja za to da neko treba da bude ubijen. Slušamo poziv na linč, a onda nas čudi što od Nove godine do danas ima 19 ubijenih žena. Dolazimo u situaciju da brojimo mrtve, a mi kao populacija smo zadovoljni što imamo televizije na kojima se poziva na nečije ubistvo - izjavila je Vesna za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja