OPŠTE LUDILO U PAROVIMA: Aleksandra nasrnula na Vesnu, Ljuba SPUSTILA GAĆE da joj se Rivasova SAGNE!
Foto: Printskrin

Haos u vili

OPŠTE LUDILO U PAROVIMA: Aleksandra nasrnula na Vesnu, Ljuba SPUSTILA GAĆE da joj se Rivasova SAGNE!

Stars -

Sinoć je u "Parovima" kulminirao i odnos između Aleksandre Subotić i Vesne Rivas! Vesna je počela da proziva Ljubu kada je videla fotografija na kojoj se Pantovićeva sa Alekandarom Čabarkapom.

"Meni se čini da je ovo slikano kad te pratio u rijaliti…", rekla je Vesna."Ne, to je slikano kad smo pravili grupnjak, znaš?!" poludela je Aleksandra.

"Pusti ti Vesnu… Ovo je slika koja je bivala sve manja, pošto je prvo opkoljena sa 10 nas u klubu, pa nas je bilo troje, pa nas je sad dvoje… Verovatno će na kraju osttai moje oko koje bi trebalo nešto da kaže", pričala je Ljuba.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Međutim, Aleksandra je nastavila da viče, a onda ju je Vesna poklopila:

"Što nisi takva kad ti nema mame u blizini?! Mnogo si ružna, sve bi ti frajerere skinulu. Mnogo si ružnija, a 20 godina imaš. Nikad s mamom nemoj da izađeš u klub, sve će ti frajere pokupiti!", vikala je Vesna.

Ljuba je na nekoliko minuta uspela da smiri strasti, a onda je Alekandra skočila, polila Vesnu vodom i zaletela se na nju.

"Džukelo jedna! Marš tamo!" urala je Vesna. Usledeo je haos kada je Ljuba prišla, podigla haljinu, spustila gaćice i rekla:

"Dođi, ajde, dođi!"

Bonus video:

ALEKSANDAR ČABARKAPA SE OŽENIO U ZATVORU: Ekskluzivni paparaco s venčanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track